TOST YOGA Retreat

SMUKKE KVINDE SAMSØ SENSOMMER KALDER!!
Kundalini Yoga Women´s Space – 4 dages Sensommer Samsø Retreat.
Din tid til feminin fordybelse og transformation…

Planlæg allerede nu din ultimative kropslige forkælelse med Balsam for sjælen. Her skal du yde og nyde at flyde i selskabet med andre fantastiske kvinder og her emmer af
Oxytocin. Her har du det fulde program og andet dejligt praktisk:=)

Lad de dejlige udtalelser fra de sidste års deltagere fylde dig med inspiration og lyst til at deltage. Sammen med din veninde, din mor eller kom alene, – her er trygt og plads til alle. TOST_YOGA_Samsae_Sensommer_Yoga_Retreat_2018_Join
Du kommer hjem fuldt opladet med ny energi og overskud klar til et oplyst efterår:=)

Yoga Retreat

SMUKKE KVINDE SAMSØ SENSOMMER KALDER!!
Kundalini Yoga Women´s Space – 4 dages Sensommer Samsø Retreat.
Din tid til feminin fordybelse og transformation…

Planlæg allerede nu din ultimative kropslige forkælelse med Balsam for sjælen. Her skal du yde og nyde at flyde i selskabet med andre fantastiske kvinder og her emmer af
Oxytocin. Her har du det fulde program og andet dejligt praktisk:=)
TOST_YOGA_Samsae_Sensommer_Yoga_Retreat_2018_Join

Lad de dejlige udtalelser fra de sidste års deltagere fylde dig med inspiration og lyst til at deltage. Sammen med din veninde, din mor eller kom alene, – her er trygt og plads til alle. Du kommer hjem fuldt opladet med ny energi og overskud klar til et oplyst efterår:=)

Breathwalk – gående Meditation – Yoga til Fods

Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit…
mette_tost_breathwalk
Vi starter Torsdag d. 11. Maj kl. 17.00 -18.30!!
Vi skal ud på grøn sanse oplevelse og ånde Prana i glad gående Yoga bevægelse.
Skal du med på torsdags holdet?

Betaling 4 gange Breathwalk:
400 kr. som betales til MobilPay til 21731472 eller via bankoverførsel til Nordea konto: reg. 2132 konto 0725 156 146
Læs datoer HER

Tilmelding:
Sms din tilmelding til mig på 21731472 så jeg har dit mobil nummer (vigtigt så jeg kan få fat på dig) Også meget gerne din email så jeg har dig på min POP UP mailingliste.

Jeg, Mette Tost er din instruktør i Breathwalk – gående meditation også kaldet Yoga til fods. Breathwalk er en videnskabelig teknik og videreudvikling af Kundalini Yoga. Her bruges en fantastisk og power fuld kombination af øvelser, åndedrætsteknikker, gå gang, finger gymnastik, mantra og afsluttende meditation. Som bonus er det berigende at være ude i den smukke natur med højt til loftet, glad fugle kvidren, solen og vinden i ansigtet. Sanserne beriges og skærpes og det giver en ekstra dimension til oplevelsen. Sætter det allerede fut i fusserne så skynd dig ind og booke din plads.

Glæd dig til forår/sommerens sundhedsfremmende magiske oplevelse. Gå ikke glip af den uvurderlige åndedrætsteknik, som du kan tage med dig og bruge i din travle hverdag, – Hvor som helst og når som helst. Læs Mettes artikel om Breathwalk HER.
breathwalk_girls_TOST_YOGA

Jule Workshop

short_flyer_website

PSSST….
Hvad skal du lave mellem jul og nytår den 28. og 29. dec?
Hvad ønsker du dig i Jule gave?
Hvad med; 3½ TIME MED DIN ULTIMATIVE KROPSLIGE FORKÆLELSE.

Giv slip på året og alt julens stress, land dybt i yogamåtten med fantastiske og effektfulde øvelser, som guider din krop, nervesystem og åndedræt ind i stilhed og mentalt overskud.
Du lander blødt i dit centrum, nærværende og med smil på læberne klar til dit nye 2017.

Tilmelding med dato valg til Mette på: mobil 2173 1472 eller mail HER.
Du kan betale med MobilPay eller overførsel til reg. nr. 2031 konto nr. 0725 156 146.

Vi ses til skøn Yoga din krop og sind vil elske…
Stor hilsen fra Mette

Kundalini Yoga hvad er det?

Kom og find ud af det!
Vi starter op søndag d. 14. august kl.16.00-17.30 Kundalini Yoga Women´s Space.

Tilmelding hos Mette Tost din Yoga instruktør på 21731472.Womens_Space_sunday_classes

Kundalini Yoga er en aktiv og dynamisk form for yoga, hvor fysiske kropsøvelser, meditation, mantra og åndedrætsøvelser effektivt aktiverer kroppens energisystemer – (meridianer og chakraer) , – her sættes gang i kroppens naturlige energi flow. Den styrker nervesystemet og balancerer det endokrine system. Effekten giver en udrensende, vitaliserende og helende virkning for krop, sind og ånd. Kundalini Yoga kaldes også hverdagens Yoga, fordi effekten rækker langt ud over 1½ time på Yoga måtten. Alle kan følge med uanset hvilket Yoga niveau du befinder dig på. For priser og tilmelding til mine hold klik HER. Du kan også vælge at start træne hjemme med mig Online se mere HER.

Hvad er Kundalini Yoga

Hvad er Kundalini Yoga?
Kundalini Yoga Women´s Space er et unikt feminint forum med plads til fremme alle dine kvindelige kvaliteter. Med Kundalini Yoga vil dit naturlige energi flow øges, din krop, nervesystem og hormoner balanceres og styrkes. Du trænes i at fokusere og bevidst lytte indad. Du undervises i bevidste åndedrætsteknikker som bringer dig ind i dit maksimale, powerfyldte, vitale, kærlige og ærlige kvinde liv. Kom og find ind til dit fulde feminine potentiale og nyd Yoga værktøjer, som kan støtte dig fra måtten og videre ud i dit daglige liv.

I morgen søndag træner vi for fleksibel ryg, energi balance, JOY & YOUTH.
Priser og tilmelding HER
Sprudlende glade hilsner fra Mette

TOST_YOGA_ses_vi_søndag

Hvad er Kundalini Yoga

TOSTYOGAsommertilbud
Hvad er Kundalini Yoga?
Kom og find ud af det sammen med fantastiske kvinder, skaber vi masser af feminin og glad energi – sommer flower power….jaaaaaaa…!

Her er sommer dejligt tilbud til dig og alle der har lyst til at joine indendørs Kundalini Yoga Women´s Space søndage til og med 26/06/16. Alle søndage er kl. 16.00-17.30. Ny som øvet kom glad med tilmelding til Mette Tost på 21731472.

Det koster kun 50 kr pr klasse adgang – kontant inden klassens start…!!
Til dig der allerede har klippekort, tag en bekendt eller en veninde med gratis 1 gang inden 26/06/16.

Start i morgen og træn for balancering af din energi psykisk, fysisk og spirituelt – Du får effektfuld Kundalini Yoga for dine 5 Vayus. Oveni købet får du masser af smil og friske klap….Glæd dig!!

Læs mere om Kundalini Yoga Women´s Space HER

Online Yoga Video med på Ferie!

Start din nye sunde Yoga Vane i din ferie?
Træn alene eller med dine børn og mand – skab nærvær i dig selv og sammen.
Tag mig med på ferie og lad os træne sammen Online. Vælg imellem mine 4 trænings pakker som alle er populære, nemme og effektfulde. Ferie forkæl og planlæg din/jeres egen personlige Yoga Prime Time. Alt du behøver er 3 ting…
Online_video_yoga_ferie_Køb eventuelt en letvægter rejse yogamåtte som ikke fylder det store i dametasken:=) Jeg har foræret min veninde en, som hun bruger på sin Camino tur – den hænger på hendes rygsæk. Den købte jeg hos Yogaudstyr HER. På rejser og på farten har jeg selv tidligere brugt håndklæder som yogamåtte. Det handler om at være kreativ og have lysten – det er en den bedste start på en ny sund vane.
Online_Video_TOST_YOGA

Træn online med Mette

Nu kan du snart træne online med mig hvor som helst og når som helst!
Du kan vælge imellem disse 4 trænings pakker som kan støtte og hjælpe dig i din travle hverdag. Her er morgen og aften programmer, meditationer og åndedrætsteknikker.
Du får ubegrænset eksklusiv trænings adgang. Snart kan du også vælge Mettes Mindfulness med trænings moduler.
Online_Kundalini_Yoga_1_2_3_4_TOST_YOGA