Breathwalk – gående meditation, Yoga til fods


Breathwalk udendørs er en helt unik oplevelse!
Skal du med ud og gå?
Vi skal ud på grøn sanse oplevelse og ånde Prana i glad gående Yoga bevægelse.
Jeg, Mette Tost bliver din instruktør i Breathwalk – gående meditation også kaldet Yoga til fods. Breathwalk er en videnskabelig teknik og videreudvikling af Kundalini Yoga. Her bruges en fantastisk og power fuld kombination af øvelser, åndedrætsteknikker, gå gang, finger magi, mantra og afsluttende meditation. Som bonus er det berigende at være ude i den smukke natur med højt til loftet, glad fugle kvidren, solen og vinden i ansigtet. Sanserne beriges og skærpes og det giver en ekstra dimension til oplevelsen.

Sætter det allerede fut i fusserne?
Så skynd dig at kontakte mig, så du kan blive informeret om de dage jeg
byder ind med Breathwalk i sommerens sundhedsfremmende natur skønne oplevelser.

Gå ikke glip af de uvurderlige åndedrætsteknikker, som du kan tage med dig og bruge i din travle hverdag, – Hvor som helst og når som helst. F.eks. teknik hjerne boosteren inden jobbet, mødet eller på din gåtur. Mindful flow, hvis du er stresset og trænger til selv-omsorg.

Hvornår skal jeg Breathwalke?
Jeg har aldrig faste dage, så det er altid afhængig af vejret. Derfor anbefaler jeg
at du liker min Business Facebook side, her deler jeg events og begivenheder.
I dagligdagene vil tidspunkt oftest være kl. 17.00-18.30.
Hvad kan jeg forvente?
1½ times sundhedsfremmende Breathwalk, hvor du i starten af klassen øver teknikken igennem, inden vi springer ud i det endelige program. Det hjælper dig ind i en større effektfuld oplevelse når vi begynder at gå. Kommer du flere gange vil du hurtigt lære en nem måde at implementere teknikkerne i din hverdag, uden at skulle afsætte 1½ time. At kunne trække på dem on the GO GO…:=)
Breathwalk praktisk:
Husk fornuftigt udendørs beklædning og gode gå sko – dine hænder og fingre skal være frie. Personligt har jeg altid en mini rygsæk på ryggen med vand og et lille tæppe hvis jeg skal sidde. Men et godt tip, – vælg noget let på ryggen, så du føler dig afslappet i din krop når du bevæger dig. Du kan også blot vælge at sidde på din jakke til afsluttende meditation.

Hvor skal vi Breathwalke?
Frederiksberg have, og vi mødes ved hovedindgangen 10 minutter før, dvs. kl. 16.50.

Hvad koster det?
Pris 100 kr.
Betaling med MobilPay til 21731472 eller via bankoverførsel til Nordea konto: reg. 2132 konto 0725 156 146

Special Breathwalk event 2 timer Bernstorffs Slotshave 2022:
Kommende sommer 2022 holder jeg special Sommer Breathwalk – gående Yoga i Bernstorff Slotshave. Hold dig orienteret herinde om datoerne.

Jeg forventer det bliver lørdage eller søndage…Mere om priser når vi kommer frem til de pågældende datoer i 2022. Indtil da, nyd min lille inspirations video fra dette år.

Vi mødes ved Dronning Louises Tehus, Ved Slotshaven 12 (det stråtækte hus for enden af stien, 2820 Gentofte. https://www.dronninglouisestehus.dk/

Herfra går vi hen til vores start sted, hvor jeg starter min introduktion.

Bagefter vores Breathwalk, hvis du har lyst til at nyde en herlig afternoon te sammen med mig på Dronning Louises tehus, så book dit bord i god tid. Personligt booker jeg en afternoon te tid til kl. 12:45, så ved du hvilken tid jeg har booket. Du er selvfølgelig også velkommen til at sidde med din veninde eller alene. Men det kunne være vildt hyggeligt at vi var samlet i gruppen til hygge.
Minimum 6 deltagere. Maximum 10 deltagere.

Glæder mig meget til at dele en fantastisk oplevelse sammen med dig. Garanter din plads i dag med tilmelding og betaling:=) Grønne hilsner fra Mette Tost

Tilmelding:
Sms din tilmelding til mig på 21 73 14 72 så jeg har dit mobil nummer (vigtigt så jeg kan få fat på dig) Også meget gerne din email, hvis jeg skal skrive til dig. Eller send en email med din tilmelding HER

Min grønne inspirations video fra maj og juni måned:=)