Breathwalk sæson

Breathwalk – gående Meditation / Yoga til Fods
Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit…
mette_tost_breathwalk

 

 

 

 

 

Jeg Mette, bliver din instruktør i Breathwalk – gående meditation også kaldet Yoga til fods. Breathwalk er en videnskabelig teknik og videreudvikling af Kundalini Yoga. Her bruges en fantastisk og power fuld kombination af øvelser, åndedrætsteknikker, gå gang, finger gymnastik, mantra og afsluttende meditation. Som bonus er det berigende at være ude i den smukke natur med højt til loftet, glad fugle kvidren, solen og vinden i ansigtet. Sanserne beriges og skærpes og det giver en ekstra dimension til oplevelsen. Sætter det allerede fut i fusserne så skynd dig ind og book din plads hos mig!

Glæd dig til forår/sommerens sundhedsfremmende magiske oplevelse. Gå ikke glip af den uvurderlige åndedrætsteknik, som du kan tage med dig og bruge i din travle hverdag, – Hvor som helst og når som helst. Læs min artikel om Breathwalk HER.

Breathwalk – gående Meditation også kaldet gående Yoga kan gøres hele året, det er blot afhængig af vejret og din påklædning. Tilmeld dig mit nyhedsbrev HER så modtager du nyheder om udendørs Breathwalk og Kundalini Yoga i græsset. For priser og praktisk info tjek HER.

Nyd min skønne grønne inspirations intro video – der dufter af natur og Prana:

Breathwalk er en super dejlig udendørs aktivitet, hvor vi kan nyde naturen samtidig med at vi booster kroppen, holder hjernen vågen og aktiv. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, så kom og slip sanserne løs og nyd din sunde krop i glad og blød aktivitet, samtidig med at du nyder den smukke grønne have og de natur skift fra nu af og ind i efterår/vinter. Lad os Breathwalke os igennem de smukke og skiftende årstider.

Hvad  kan du forvente af Breathwalk læs HER
Breathwalk effekt og forskning læs HER
Læs min artikel i Prana Magasinet HER

Her kan du nyde lidt  stemningsbilleder fra mine tidligere Breathwalk ture.

Practical_info_Breathwalk_Mette_Tost Praktisk sommer/forår Breathwalk info: en let gå sko, lille rygsæk da hænderne skal være fri, et lille tæppe eller en mindre pude, et stykke plastik som underlag til tæppet, vand og en bluse.
Praktisk efterår/vinter Breathwalk info: god gå sko, vandtæt overtøj, varm bluse. Meditationer bliver stående og nogle gange imellem træerne.

Breathwalk_stemning_POPUP2013