POP UP YOGA Udendørs

POP UP YOGA – fordi jeg popper op der hvor naturen kalder på dig og mig!
Med Breathwalk og Kundalini Yoga i græsset…
Mette_Tost_POP_UP_YOGA
Jeg elsker at undervise og træne udendørs, derfor har jeg startet POP UP YOGA. At være ude i Guds grønne natur med højt til loftet, vinden i ansigtet, masser af lys og et overflod af Prana gør mig glad – Hvad med dig?

Hvordan ved du dine POP UP Yoga dage?
Du tilmelder dig mit nyhedsbrev og jeg sender dig mail et par dage i forvejen, hvornår du kan forvente den næste Kundalini Yoga i græsset eller Breathwalk. Jeg tjekker DMI og sender løbende datoer, så du kan planlægge din dage. Da jeg er afhængig af Moder Jord og hendes vejr har jeg valgt ikke at have faste uge dag med min POP UP YOGA.

Tilmelding:
Du sender din tilmelding med en sms inden kl. 11.00 på dagen til min mobil 21731403. Det er en stor hjælp for mig, så jeg har styr på hvor mange vi bliver. Og jeg kan sende dig en sms hvis der er ændringer eller aflysninger. Du sender mig også besked hvis du bliver forhindret og må aflyse. Der skal minimum være 4 tilmeldinger ellers aflyses det.

Priser:
100 kr. kontant eller MobilPay på dagen inden vi starter, som giver dig adgang til enten Breathwalk eller Kundalini Yoga.

Inspiration:
Her kan du se en video hvor 4 skønne kvinder fortæller dig hvad de har fået ud af et forløb med Breathwalk-Yoga til fods.

POP UP YOGA Nyhedsbrev:
Du tilmelder dig mit POP UP YOGA nyhedsbrev HER.Skriv POP UP YOGA i emne feltet og jeg får brug for dit fulde navn og mobil nummer. Så har jeg muligheden for at kontakte dig hvis der aflyses. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi ses i det grønne og jeg glæder mig til at hilse på dig!

Kundalini_Yoga_Breathwalk_Mette_Tost_Yoga_collage2015_

Tiderne er oftest:
Hverdage: kl. 17.00 -18.30
Lørdage: kl. 13.00 – 14.30
Husk vi mødes altid 10 minutter før start tidspunktet!

PRAKTISK:
Hvor skal vi være:
vi er i min yndlings park i København og jeg sender dig info i mail.
Toiletter
: Der er adgang til offentlige toiletter.
Breathwalk: gode gåsko, evt. en lille rygsæk så du kan have vandflaske og et lille tæppe til afsluttende meditation.
Kundalini Yoga: yogamåtte, vand og et tæppe til afspænding.