Om Mette Tost

Mette_Tost_Breath_MudraHej, jeg er Mette Tost, – din Yoga instruktør og inspirator til Livs-Velvære.
Jeg er oprindelig uddannet designer og grafiker med selvstændig designvirksomhed. I 2013 blev jeg anbefalet at tage en Kundalini Yoga uddannelse, og dengang vidste jeg intet om, hvad det ville bringe af transformation. Gennem mere end 30 år har jeg elsket sport og beskæftiget mig med selvudvikling. Alt det jeg har erfaret, lært og levet efter, bliver nu forenet i Yoga redskaber, som dækker alle mine interesse områder – det psykiske, fysiske og spirituelle. En ren åbenbaring af unik og kemisk sammensat Yoga videnskab med adgang til et Livs-Apotek, hvor overflod af sundhed og mental hygiejne findes på alle hylder. I begyndelsen ville jeg kun bruge Kundalini Yoga som hjælp – til selvhjælp – men nu brænder jeg for, at dele den med dig.

“Når jeg underviser dig, formidler jeg hele min Yoga viden, livserfaring og visdom. Jeg ønsker at give dig Yoga og Meditation i hjerte højde, der hvor du får støtten til vælge et liv fyldt med ærlighed og kærlighed.”
Mette_Tost_Yoga_Heart_
“Jeg bliver fortsat selv overrasket over den kraftfulde, nærende, omsorgsfulde og virksomme effekt, jeg oplever gennem min egen personlige Yogiske praksis. Jeg bliver mere og mere nysgerrig på dens værdifulde virkning, og det animerer mig endnu mere til at fortsætte, som din inspirator- og Yogaformidler.”

“If you want to learn something, read about it. If you want to understand something write about it. If you want to master something teach it.” – Yogi Bhajan

Mine elevers statements om deres personlige oplevelse af Kundalini Yoga, og om mig som underviser bringer stor glæde. Her spejles hele min passion og mission og de minder mig om, hvorfor jeg vil undervise: Fordi jeg elsker at arbejde med mennesker og at være med til at gøre en forskel. Få inspiration til at komme i gang med din egen Yoga praksis ved at læse HER
Top_Breathwalk_Malaga_Retreat_mette_tost

Specielt træning af åndedrættet er jeg helt vild med – det er et af mine største interesse områder – min passion. Derfor uddannede jeg mig videre 2014 så i dag er jeg både uddannet International Certificeret Kundalini Yoga instruktør, Svensk Certificeret Terapeutisk Breathwalk instruktør og HeartMath Meditations Coach.

Jeg sammensætter specifikke Mindfulness og Stress håndterings programmer sammen. Altid med udgangspunkt i dit unikke behov og åndedræts mønster. Læs mere HER

Jeg vil ønske dig velkommen ind i min verden med Livs-Velvære. Her håber jeg du finder det, der matcher dit behov. Jeg glæder mig til at hilse på dig personligt. Har du spørgsmål eller ønsker, er du hjertens velkommen til at kontakte mig på mail HER.

Stor hilsen fra Mette