Om Mette Tost

Hej, jeg er Mette Tost, – din Yoga instruktør og inspirator til Livs-Velvære.
Jeg er oprindelig uddannet designer og grafiker med selvstændig designvirksomhed. I 2013 blev jeg anbefalet at tage en Kundalini Yoga uddannelse, og dengang vidste jeg intet om, hvad det ville bringe af transformation. Gennem mere end 30 år har jeg elsket sport og beskæftiget mig med selv-udvikling. Alt det jeg har erfaret, lært og levet efter, bliver nu forenet i Yoga redskaber, som dækker alle mine interesse områder – det psykiske, fysiske og spirituelle. En ren åbenbaring af unik og kemisk sammensat Yoga videnskab med adgang til et Livs-Apotek, hvor overflod af sundhed og mental hygiejne findes på alle hylder. I begyndelsen ville jeg kun bruge Kundalini Yoga som hjælp – til selvhjælp – men nu brænder jeg for, at dele den med dig.

NYHED: 2022 startede min egen selv-omsorgs rejse med personlig ansigtsyoga.
Det har været en stor og hjertelig glæde at sætte fokus på mit ansigt, som samtidig
har plejet mit daglige liv. Vores liv afspejles i vores ansigt og jeg elsker den glød og forvandling mit ansigt spejler, når jeg kigger mig selv i spejlet. Derfor tog jeg en international Teacher Training uddannelse i Ansigtsyoga, akupressur og massage.
I 2023 får du derfor en masse inspiration fra mig og kan begynde din egen selv-wellness ansigts-træning, selv-massage og selv-akupressur. Du vil elske det!
Lige nu er jeg igang med min internationale Gua Sha Massage Teacher Training
uddannelse. Det er super vidunderligt og er en fantastisk pendant til ansigtsyoga.
Derfor følg mig på min YouTube kanal så du kan følge med.

“Når jeg underviser dig, formidler jeg hele min Yoga viden, livserfaring og visdom. Jeg ønsker at give dig Yoga og Meditation i hjerte højde, der hvor du får støtten til vælge et liv fyldt med ærlighed og kærlighed.”

Mette Tost er en kreativ, kommunikativ og passioneret ildsjæl, som elsker at designe, formidle og bringe dig Livs Inspiration i alle livets retninger. ”I am more than Body and Mind. I am Spirituel Soul. – Mette

Mine elevers statements om deres personlige oplevelse af min Kundalini Inspired Yoga, og om mig, som underviser bringer stor glæde. Her spejles hele min passion og mission og de minder mig om, hvorfor jeg vil undervise. Fordi jeg elsker at arbejde med mennesker og at være med til at gøre en forskel. Få inspiration til at komme i gang med din egen Yoga praksis ved at læse HER
Top_Breathwalk_Malaga_Retreat_mette_tost

Specielt træning af åndedrættet er jeg helt vild med – det er et af mine største interesse områder – min passion. Derfor uddannede jeg mig videre 2014 så i dag er jeg både uddannet International Certificeret Kundalini Yoga instruktør, Svensk Certificeret Terapeutisk Breathwalk instruktør og HeartMath Meditations Coach.

Jeg vil ønske dig velkommen ind i min verden med Livs-Velvære. Her håber jeg du finder det, der matcher dit behov. Jeg glæder mig til at hilse på dig personligt. Har du spørgsmål eller ønsker, er du hjertens velkommen til at kontakte mig på mail HER.

Stor hilsen fra Mette