Mettes Freebie Solfeggio Chakra Frekvenser

Solfeggio Frekvenser er helt fantastisk effektfyldt musik, som er komponeret ud fra 6 hellige toner, der i tidernes morgen blev brugt til at lære at synge efter. De blev udviklet af en fremtids pionerende munk kaldet Guido d´Arezzo omkring år 1026.

Det siges at Solfeggio skalaerne åbner op for en direkte kommunikation med det Guddommelige. De er sammensat således at deres frekvens balancere din energi, bringer harmoni til din krop, sind og ånd. Der er lavet mange nutidige test og forskning på deres effekt, og det er MIND BLOWING!!

Jeg bruger selv musikken og de er en stor del af mit eget hjemmeliv, daglige Yoga og meditations Ritual. Jeg bruger dem også indimellem når jeg underviser.
Alle Solfeggio frekvenser har en positiv effekt på dine Chakra.
Visse af dem matcher flere Chakra. Men jeg anbefaler at du selv mærker,
hvad det gør for dig og det enkelte Chakra.

Her kan du læse effekten af at lytte til 396 Hz. Rod Chakra
Men LOV MIG, lyt, mærk og lad alle sanser åbnes. Måske oplever du endnu mere.
Det er din krop, din egen indre vibration som bliver aktiveret. DU ER DIN EGEN BLUEPRINTER, ergo bliver det din oplevelse…

For mig når jeg lytter til 396 Hz, så bliver jeg blød med det samme, jeg kan mærke et stille flydende energi flow omkring min krop. Nærmest som om jeg bliver aet og blidt støvet af. Mine tanker flyder ud af altandøren og jeg overgiver mig til dagen.

 


Her kan du læse effekten af at lytte til 417Hz. Hara Chakra.
Men som nævnt igår…LOV MIG, lyt, mærk og lad alle dine sanser åbnes. Måske oplever du endnu mere…Det er din krop, din egen indre vibration som bliver aktiveret. DU ER DIN EGEN BLUEPRINTER, ergo bliver det din oplevelse…

I et helt år lyttede jeg dagligt, hver morgen til OM chanting 417 Hz

Jeg bruger den stadig meget, men i det år jeg omtaler her, havde jeg ekstra meget brug for at slippe den ydre verdens støj og negativitet. Så at jeg ikke selv lod mig påvirke. Den var en kæmpe støtte energetisk. OM chantingen på tracket som er den universelle lyd, bringer ekstra dynamik til musikkens 417 Hz. Du kan også vælge at chante med:=) Det er so,so nice…

Jeg har fundet endnu et stykke smukt musik med 417 Hz

Når jeg lytter til dette nummer kilder det hele vejen igennem min krop og sind.
Ind imellem får jeg lidt kuldegysninger, når lyd bølge frekvenserne og vibrationerne flyder igennem min krop. Jeg føler mig meget afslappet og lader blot min verden, to do listen og tankerne holde en pause.

TAP INTO CALMNESS!!
Må du nyde din dag i 417 Hz.

Her kan du læse effekten af at lytte til KÆRLIGHEDS FREKVENSEN 528 Hz.
Både Solarpleksus- og Hjerte Chakra.
Den er en selv healer, er du klar:=)
Men som tidligere nævnt…LOV MIG, lyt, mærk og lad alle dine sanser åbnes. Måske oplever du endnu mere…Det er din krop, din egen indre vibration som bliver aktiveret. DU ER DIN EGEN BLUEPRINTER, ergo bliver det din oplevelse…

Forleden sad jeg og lyttede til et nummer med 528 Hz mens jeg arbejdede. Samba min smukke kat kom ind i rummet og begyndte at snakke til mig. Jeg tog en pause med ham i mine arme, vi satte os i lænestolen. Her sad vi og flød ind i musikkens stilhed. Jeg nussede og kælede for ham mens vi sad i vore kærligheds vibrationer. Hans spinderi og missen med øjnene viste klart at han nød musikken ligeså meget som mig. Han er min lille healer kat, det var virkelig et vidunderligt moment…

Dette nummer er en virkelig destresser..det er bare at flyde og nyde…

Solfeggio frequience 528 Hz…Love Love Love og meget, meget mere…jeg må bare lige dele dette japanske studie med dig som blev udgivet i 2018. De skriver om effekten efter bare 5 minutter i lyden fra 528Hz.

TAP INTO LOVE!!
Må du nyde din dag i 528Hz med masser af LOVE.

Her kan du læse effekten af at lytte til 639Hz. Hjerte Chakra.
Men som nævnt tidligere…LOV MIG, lyt, mærk og lad alle dine sanser åbnes. Måske oplever du endnu mere…Det er din krop, din egen indre vibration som bliver aktiveret. DU ER DIN EGEN BLUEPRINTER, ergo bliver det din oplevelse…

639Hz emmer også af love vibrations, jeg har fundet 3 smukke numre du kan nyde.

Angelic Healing Choir den er så fin og blød og rammer lige i hjertekuglen. Uhmmmm….Jeg tog en slapper på gulvet hertil morgen efter mit Yoga Ritual. Det var så dejligt at starte min søndag i blødhed og kærlighed til mig selv…Prøv det!

TAP INTO RADIANCE AND POSITIVITY!!
Må du nyde din dag i 639Hz.

Her kan du læse effekten af at lytte til 741Hz. Hals Chakra.
Men som nævnt tidligere…LOV MIG, lyt, mærk og lad alle dine sanser åbnes. Måske oplever du endnu mere…Det er din krop, din egen indre vibration som bliver aktiveret. DU ER DIN EGEN BLUEPRINTER, ergo bliver det din oplevelse…

Første gang jeg lyttede til 741Hz var jeg BLOWN AWAY…den effekt der ramte mig med det samme var helt utroligt. Alle mine smerter fra nuværende og fra tidligere uheld begyndte at mærkes. For hvert sekund jeg lyttede til musikken, kunne jeg følge smerte aktiveringen og vandringen rundt i min krop. DET VAR SÅ VILDT!!

Det var som om at hver smerte sagde “Hej Mette, jeg er lige her, fyld mig med opmærksomhed og kærlighed…” Lidt efter lidt aftog smerternes stemme og jeg kom dybere ind i musikkens flow og virke.

Denne 741 HZ-CLEANSE….kan du kun lytte ved at trykke på billedet og se den på
YOUTUBE.

TAP INTO STAYING HEALTHY!!
Må du nyde din dag i 741 Hz.

Her kan du læse effekten af at lytte til 852Hz. 3 Øje Chakra.
Men som nævnt igår…LOV MIG, lyt, mærk og lad alle dine sanser åbnes. Måske oplever du endnu mere…Det er din krop, din egen indre vibration som bliver aktiveret. DU ER DIN EGEN BLUEPRINTER, ergo bliver det din oplevelse…

Cleanse your mind og lad dig fylde med super smukke toner med frekvensen 852 Hz som vækker din intuition m.m.. Som alle de andre dage finder du dette gude smukke nummer gratis på YouTube

Når jeg lytter til 852Hz…så slapper jeg helt af, nyder at flyde med vibrationerne. Lader mine drømme vandre og jeg fyldes med indre smukke billeder. Følelsen af at gå på opdagelse i et magisk univers…

TAP INTO AWAKEN INTUITION!!
Må du nyde din dag i 852Hz.

På YouTube finder du masser af smukke musik stykker med Solfeggio Frekvenser.
Du finder endda også stykker som har lavere eller højere Hertz, udfra Hertz fra den moderne tone skala. Du kan f.eks. også finde Solfeggio 963Hz til dit Kron Chakra.
Jeg har blot valgt Solfeggio ud fra urgammel visdom og ikke de nyere versioner. Jeg blev henført over at Munken Guido d´Arezzo i år 1026 kunne skabe disse helende Hz vibrationer. Lucky os at der findes musik kunstnere, som kan omsætte disse Hertz til Gude Skønt musik. Lucky os at vi har en gratis portal som YouTube. Lyt og sans dig frem til hvad du har brug for:=)