Mettes Freebie Meditationer

Velkommen til Mettes Freebie Meditationer!
Start din egen private meditations praksis med hjælp til selvhjælp.
Her deler jeg gratis meditationer med dig som du kan bruge i din travle hverdag. Udvalgte vil bringe dig ind på YouTube, hvor du kan lytte til mig der guider dig igennem dit valg af oplevelse. Med visse meditationer følger også et smukt blomster kort som du kan downloade herinde fra siden og nyde til dig selv. Du kan også maile kortet videre til en du ved der har brug for netop den valgte meditation. Eller dele min video videre. Jeg ønsker dig en glad fornøjelse…

Meditation 1: Blød åndedræts Meditation der støtter og hjælper på dit selvværd.

Download PDF med Selvværds Meditation til dig selv. Eller mail den som en gave til en du har kær, som har brug for at styrke og booste humør og sit værd.
Selværds_åndedræts_meditation_Kundalini_Yoga_Mette_Tost_Yoga

Meditation 2: Grounding Gyan Mudra med Energi Hale lås for nærvær og jordforbindelse.

Grounding_GyanMudra_Meditation_Kundalini_Yoga_Mette_Tost_Yoga

Download PDF med Grounding Gyan Mudra til dig selv, eller mail den som en gave til en du har kær, som har brug for nærvær og balance.
Grounding_GyanMudra_Meditation_Kundalini_Yoga_Mette_Tost_Yoga

Meditation 3: 8 stroke Breath for Energy and Stress Release

Energi_AntiStress_meditation_Kundalini_Yoga_Mette_Tost_YogaDownload PDF med 8-Stroke Breath til dig selv, eller mail den som en gave til en du har kær, som har brug for energi og stress forløsning.
Energi_AntiStress_meditation_Kundalini_Yoga_Mette_Tost_Yoga

Meditation 4: Nidra Way med musik til din indre Mindfulness.
Tag på åndedræt´s rejse igennem din krop, – find ind og hjem.

Meditation Nidra Way – Kom på guidet åndedræt´s rejse med musik.
Har du brug for “Time Out” og lande dybt i dig selv med kærligt fokus på dit åndedræt, genfinde balancen og roen så er det her lige noget for dig. Mette guider dit åndedræt rundt i kroppen og bringer dig ind i balance og kropsbevidsthed.
Det er i stående stilling da det handler om at du beholder et vågent fokus på dit
åndedræts flow. Det vil bringe dig ind i centrering med fornyet energi, ekstra overskud og fokus. Du bliver klar til at møde dagen, livet, familien, vennerne, kollegaerne og jobbet med friskt sind og klarhed. Skab en dejlig atmosfære omkring dig og tag din egen tid til at forkæle dig selv. HUSK, du er det værd!
NB tip om fokus: Er du typen der har masser af energi og svært ved at stå stille i 12 minutter, bare slippe tankerne og følge lyden. Så vil jeg anbefale dig at du bruger denne meditation når du har haft fysisk udfoldelse:=) Evt. ryst din krop 3 x 1 minut, med pause ind imellem ryst….Gi den MAX GAZZ, ryst alt og sæt lyd på og mærk en forskel i kroppen bagefter…

Meditation 5: Mantra til din daglige og natlige beskyttelse – mit yndlings mantra!
Aad_Guray_protection_TOST_YOGA

Her kan du lytte og høre rytmen, mens jeg cykler derud af. God fornøjelse.
Teknik: Du indånder dybt og Chanter Mantraet på udåndingen.

Meditation 6: Meditation Sat Nam Livs Pulsen – for indre ro og fokus

1: Sid behageligt med lukkede øjne, lige ryg og nakke på en stol eller gulvet på din yogamåtte. Du kan sidde i Easy Pose – også kaldet skrædderstillingen eller op af din væg med strakte ben, vælg hvad der virker bedst for dig.

2: Placer 4 fingre i lige linje på dit venstre håndled der hvor du mærker dit pulsslag i fingerspidserne. Kan du ikke finde den på venstre håndled så prøv din højre.

3: Med hvert hjerte pulsslag reciterer du mentalt i dit indre og lydløst SAT NAM. Så et pulsslag er SAT og næste pulsslag er NAM og så forfra. SAT NAM betyder sandhed er min identitet.

4: Dit åndedræt skal være naturligt og flydende igennem næsen, gerne dybere og længere.

5: For bedst effekt anbefaler Mette at du sidder imellem 10-22 minutter. Sæt eventuelt noget beroligende musik på, tænd lidt stearin lys, svøb dig i et blødt tæppe og træd ind i dit personlige Hjerterum med plads til at lade op og vælge selv-omsorg.