Mindfulness

Livs-Velvære balance med Mindfulness og Stresscoaching.
Hvis livet gør ondt og glæden bliver en udfordring fordi du ikke kan sige nej, – du
presses udover dine grænser og lander i stress. Eller det handler om at opretholde en naturlig balance med overskud og fokus i en travl hverdag. Så kan jeg hjælpe dig med et sammensat, unikt og personligt program efter behov. Kontakt mig HER og lad os tage en dialog om hvordan jeg kan hjælpe dig.
Mette_Tost_Mindfulness_Stresscoaching
Du får direkte adgang til min viden, visdom og mission, som er baseret på 35 års erfaring inden for selv-udvikling, der nu forenes igennem undervisning, coaching og inspirator til Livs-Velvære. Jeg har opbygget mit personlige og rige Livs-Apotek fyldt med redskaber til at pleje krop, sind og ånd. Hentet fra mine uddannelser Kundalini Yoga og Breathwalk. Egen Yoga praksis, erfaringer fra mine tema bestemte og Anti-stress workshops, klasser, 1:1 Coaching og Yoga Retreats.

Min passion er åndedrættet.
For her igennem at give dig de fornødne åndedræts- og nærværsredskaber, som holder dig glad, sund og balanceret i både privatliv og arbejdsliv. En praktisk, forståelig og nem tilgang til Mindfulness, som kan bruges hvor som helst og når som helst.

Kan man træne Mindfulness i kaffe pause bryggeriet?
Ja, – og det kan jeg også lære dig…
Mindfulness_TOST_YOGA_lotusKroppen er din vigtigste budbringer af livskvalitet – med bevidst åndedrætstræning hjælpes du ind i nærvær og nuet. 
Derfor handler det om at komme hjem i kroppen, så du ikke bliver i tankernes eller frygtens magt. Kroppen er din direkte telefoniske hotline, som konstant ringer dig op med signal beskeder og dem skal du lære at tolke. Yoga er perfekt til at bringe dig hjem i kroppen, og dit åndedræt er din største hjælper. Begynder du at træne på bevidste åndedræt med mine teknikker, så kan du lære at tage det kropslige opkald, når det kommer. Det betyder for dig en nemmere og stress fri hverdag både personligt, i relationer, din oplevelse af livet og i dine valg.

Mindfulness med Mindful nærvær.
“Herfra kan du observere og opleve øjeblikket uden at tage stilling til din følelsesmæssige stress respons. Forblive i dit livs flow og billedligt tage en mental pause og observere alt objektivt. Alt imens du fortsat trækker dine dybe bevidste åndedræt og roligt bevæger dig hjem i dig selv.” – When you don´t go within, you go without. –
tost_yoga_mette_tost