Yogine statements

Inspiration fra alle disse skønne kvinder til dig!
Yogine Statements…
Womens_Space_sunday_classes
Barbora says:
I found Mette and her Kundalini yoga by accident, and I couldn’t be more grateful for it. One rainy winter Sunday, shortly after I moved to Copenhagen, I bought a
subscription to DoYoga studio and wanted to join some classes right away. The only class available in English that day was Kundalini Women Space Yoga with Mette. I have been practicing yoga for many years but never tried Kundalini. I walked into the studio curious and open to experience whatever was about to come. And I loved it. I loved Mette’s voice guiding me through the sequence of movements, visualizations, breathing, chanting, meditation, and relaxation. Since then I have joined her Kundalini Women’s Space Yoga every time I can. During those classes I trust Mette’s voice and my body completely, forgetting my rational thinking for those 90 minutes. I feel accepted and safe in the space Mette holds for us, women, moving energy, and emotions, making sounds, expressing, releasing everything we need to release, and gaining new energy.
I find these practices powerful, intimate, and moving. I feel that after every time, I am a little bit more myself, connected to who I am, lighter, and more free. For me, it is powerful to be guided to hug and love myself, because that’s what I often forget. I also think I’m not good at singing, but I feel safe and enjoy chanting at Mette’s classes so much. I love feeling the vibrations spreading through my body, literary changing it. I feel like entering some other dimension, purifying my mind, when chanting. Sometimes I catch myself chanting when I walk on a street and I wonder where it comes from. I like how the classes are diverse, sometimes more physically demanding, sometimes very soft. Usually exactly what I need. I love that Mette remembered my name immediately and welcomes me with a smile on her face every time I come. I feel cared for and treat those experiences as a wellness for myself.

Nanni siger:
Jeg har gået til Kundalini yoga hos Mette i snart et år. Da jeg startede hos Mette havde jeg aldrig prøvet den form for yoga før. Men Mette har søndag efter søndag guidet, holdet og jeg igennem, med sit fantastiske humør, behagelige stemme og elskelige person, og efter 11/2 time med øvelser, mantra og meditation er man klar til en ny uge. Mette jeg vil sige kæmpe tak for at du er blevet min Kundalini lærer, og glæder mig til mange mange flere søndags Kundalini Womens space timer fremover, kan helt klart anbefales.

Kristine siger:
Kundalini yoga og gong med Mette Tost.
Da jeg startede til kundalini yoga hos Mette, kendte jeg meget lidt til kundalini, jeg havde prøvet lidt online meditation, men intet yoga. Fra jeg trådte ind i lokalet første gang hos Mette. Følte jeg mig velkommen og varmt modtaget.
Hun beskriver grundigt forløbet vi skal igennem. Hver eneste gang. Ved hver time går hun ind i hvad formålet i denne time er. Hvad vores meditation er. Hvilket for mig er skønt. Jeg har en rygskade, og dette hjælper Mette mig med. Altså ved at foreslå andre måder at gøre øvelsen på eller lære mig at acceptere mine begrænsninger. Jeg føler at kundalini yoga med Mette kan udføres af alle, i alle aldre og med skader eller ej.
Jeg har været til workshop hos Mette. Med både kundalini yoga og gong. Den bedste måde at beskrive det på og næsten eneste er kort : WOW! Hvilke følelser og åbenbaringer!
Alt i alt har mit møde med Mette og kundalini yoga ændret min tankegang og helt klart retningen af mit liv. Har ændret mig til det mere positive og rolige. Et sted hvor jeg er mig.

Helle og Susanne siger:
Kundalini Yoga Women´s Space med Mette er ugens frikvarter. Undervisningen foregår i trygt miljø med en masse skønne kvinder. Seriøst, sommetider hårdt, men altid sjovt. Kan stærkt anbefales.

Ria, Hanne og Maj-Britt siger:
Kære Mette, tak for et dejligt Breathwalk forløb i skønne,
grønne og sanselige Frederiksberg Have. Du er en
fantastisk dygtig og omsorgsfuld instruktør /formidler.
Din dejlige beroligende stemme gør meditationen til en
skøn, afslappende og sanselig afslutning på sessionen.
Efter 3 sessioner sidder såvel åndedrætsteknik, mantra og
fingermagi på rygraden. Vi glæder os til at bruge teknikken
til selvomsorg og afstresning i vores hektiske hverdag.
Kærlig Hilsen Maj-Britt, Hanne og Ria

Charlotte siger:
Min oplevelse med BW var på én og samme tid fantastisk
& speciel. Efter lige at have fået det under huden, var det  meget befriende og utrolig afstressende at prøve at holde fokus, så tankemylderet ikke tager over!
Helt fantastisk at være i smukke Frederiksberg Have, sammen med den lille dejlige gruppe, som vi var i går. Kæmpe tak til dig, Mette

Vibeke siger:
Det hele startede i Frederiksberg Have med Breathwalk.  Mette er en fantastisk Yoga instruktør, med hendes rolige, hjertelige  og alligevel energi givende sind, formår Mette at få en til at glemme alt omkring sig. Vi går rundt og svinger arme og lærer åndedræts øvelser til Breathwalk og man fordyber sig i øvelserne. Det er en spændende walk.

Vibeke var med til min 5 tibetaner workshop…og her er hvad hun siger:
Jeg er også kommet godt i gang med mit hjemme Yoga
Ritual, de 5 Tibetanere med Mettes hjælp. Mette er virkelig
god til at få det allerbedste  frem i folk. Troede ikke det
kunne fange mig så godt. Efter de 5 Tibitanere, præsenterede  hun os for 4 meditationer. Jeg er vild med dem. Hun sender så meget energi ud i rummet. Mette får mine allerbedste anbefalinger.

Charlotte siger:
Mette Tost er fantastisk – hun er både den højeste energi samt den meste Zen fordybelse energi, som jeg længe har oplevet.

Sybille deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…
Hej Mette, jeg er vild med dine online programmer. Jeg føler, at du er i min stue og jeg kan med en tryllestav få dig til at dukke op lige når det passer mig. Det har også den fordel, at jeg kan følge med i det tempo min krop ønsker det. Det er skønt, at der ikke er nogle meget smidige, der kigger mig over skuldrene. Jeg følger med som jeg kan lige nu. Den 3. fordel er at jeg ikke spilder tid på transport. Alt i alt, det passer godt ind i mit liv lige nu. Mette, tak for din inspiration og engagement.

Tine V. deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…
Jeg er meget glad for Mette’s online yoga. Det passer perfekt i mit liv, da jeg har skiftende arbejdstider. Det passer derfor perfekt, at jeg selv kan vælge hvornår og hvor ofte. Det er betryggende at vide der altid ligger en meditation og en kriger og venter. Jeg synes også, det er rart, at hvis jeg er glad for en enkelt kriger serie, så kan jeg lave den igen og igen. Mette har så stort et nærvær, at det føles næsten som at have enetimer. Love it ! og har allerede meldt mig til en ny omgang.

Tine O. deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…Online gong bad med Mette – er som at have sit eget helt  personlige “afslapnings-” og “udrensnings-apotek” lige ved hånden i sin egen telefonen. Når man har behov for at få slappet grundigt af og renset godt ud i hele kroppen – kan man uden videre glædes ved lyden af Gongens smukke lydspil og lade vibrationerne udøve deres afslappende virkning på vargusnerven og kroppen i øvrigt. En herlig selv kærlig og smuk mulighed, man selv kan aktivere hvor og hvornår man har brug for det.

Virksomheden APA siger:
Efter en morgen-yoga-time med Mette, var vi i den grad klar til at  tage fat på dagens arbejdes udviklingsarbejde. Der var næring til både krop og sind – og vi havde en værdifuld og meget effektiv dag sammen, hvor vi nåede i mål med det vi ville. Mettes varme og gode energi hjalp os så godt på vej.

Lili siger:
ELSKER mine søndage i Mette Tosts magiske rum!
Mettes yoga ER virkelig magisk. Jeg mærker hver gang tydeligt effekten af de energigivende åndedrætsøvelser, de udfordrende, men samtidig forløsende kriyaer og vores vidunderlige chanting og meditation i selvkærlighedens navn.

Mettes Women’s Space Kundalini Yoga har på få måneder virkelig rykket min personlige udvikling og givet mig et kæmpe boost til mit selvværd, ny energi og ikke mindst MOD til at stå op for mig selv i alle livets forhold og nu også til at udleve mine drømme om selv at undervise i yoga.

Den flyvende fornemmelse på vejen hjem sætter et skønt smil på læben og gør mig SÅ klar til at gå ud i verden og give af mig selv. Livet er skønt med overskud i hjertet – og Mette er fantastisk til at vise vejen. Ingen tvivl om at Himalaya Retreatet bliver den rene magi!

Lene siger:
Kundalini Yoga hos Mette Tost er en Lise for krop og sjæl. Hun er fantastisk, vidende og inspirerende – en sand fornøjelse.

Iben siger:
Jeg glæder mig til at skulle derhen,når jeg er der er jeg i nuet, når jeg skal hjem svæver jeg. Det hvide i mine øjne er blevet endnu mere hvide.

S Solmer siger:
Tak for en fantastisk time i går og hyggelig sommer afslutning. Det var den vildeste oplevelse med Pranic Power og Miracle Mantra sammen med så mange skønne kvinder. Thumbs up til dig som den sejeste instruktør:-)

Pernille G siger:
Jeg har slet ikke fået takket dig, det vil jeg så gøre nu. I sommer skrev jeg til dig efter en hård operation og du ringede til mig og guidede mig igennem nogle øvelser. Det virkede og jeg er dig dybt taknemmelig. Jeg håber jeg snart kan snige mig til noget yoga hos dig, for du er så dygtig og inspirerende. Tusind tak for hjælpen og dit overskud

Pia siger om sin morgen praksis:
“Jeg har lavet Mettes morgen Yoga program i 5-6 mdr. Det giver mig en dejlig og rolig start på dagen. Øvelserne er bl.a. rigtig gode for min nakke og ryg. Jeg synes, det er nemt at forstå øvelserne, og det hele foregår i et roligt tempo. Selv om jeg er træt en morgen, føler jeg mig mere “udhvilet” og klar til dagen, når jeg har lavet min morgen yoga. Jeg er super glad for programmet og kan slet ikke undvære det.”

Sidsel siger:
“Kundalini yoga er en gave til krop, sind og sjæl og Mette Tost er en gave til sine elever. Mettes timer som perler på en snor, som langsomt men sikkert bygger både en solid praksis og åbner op for ny indsigt.  Hver time er forskellig, og bidrager til den løbende personlige udvikling. I mit liv som selvstændig kan jeg bruge de redskaber jeg lærer i min yogapraksis til en hverdag i balance ligesom de forbinder mig til personligt lederskab gennem intuitiv kreativitet og personlig styrke. Mettes yoga timer er som en blød balsam for sjælen, som arbejder nænsomt men effektivt hen mod et liv i balance og åbner op for at udleve dit personlige potentiale.”

Lizzie siger:
 Jeg nyder at komme til dine timer, da jeg synes at du er meget inspirerende, altid imøde kommende . Du er god til at formidle kriya og meditation samt noget skøn musik.

Anne-Marie says: “I will definitely use these breathing ratios in the car / at work when I need to de-stress or energize myself.  Thank you for the tip on sticking with the ratios, too 🙂 Thanks again for a great class!  After both Kundalini classes I’ve taken, I noticed feeling more relaxed and generally “lighter”… which was great!

Lene siger:
Sådan Mette Tost, – 2 timers motion med La Santa folk. Fuld fart. Sved og grin. Tak til dig og “YOGI BEAR” for styrke udholdenhed og åndedræt.

Lisa siger:
Tusinde tak for dejlige AOF omgange Kundalini Yoga, fyldt med dejlig atmosfære og gode cirkulationer i kroppen.

Susanna siger:
Tusinde tak for den skønne workshop i går. Fantastisk lækker og kærlig energi i rummet.

Tine siger:
Det er virkelig altid en fornøjelse at komme til dine timer. Jeg føler mig i trygge kompetente hænder og kan mærke den afslappende effekt og energiopbygningen med det samme på måtten og til at tage videre med i id i livet.. Du viser os elever et nysgerrigt og dybt engagement og så er du god til at instruerer os og vise os alternativer og altid med et smil på læben og vilje til at komme forbi og justerer, hvis der er behov for det. Du er altid velforberedt og omhyggelig i dine forberedelse og i det rum du skaber til os – hvor man føler sig velkommen. Du er top professionelt i forhold til din kommunikation og forventnings afstemning med hvad vi kan vente os i næste yogaklasse, som du beskriver i dine mails. Du giver os altid en fornemmelse af oprigtig nærvær og et venligt skub frem ad og så har du iøvrigt en herlig smittende humor.

Kathrine Retreat deltager siger:
Jeg ELSKER Kundalini Yoga – den flytter mig hurtigt til et bedere sted inde i mig og jeg oplever en stærk glæde og megen forvandling. At tage mig tid (4 dage) og ro til, at gå ind i mig selv og bygge kontakten til min kerne/sjæl endnu stærkere, var en ubeskrivelig oplevelse – jeg havde nogle intense moments på måtten. Mette’s enorme omsorg og kærlige væsen, er SÅ nærende for mig. Jeg føler mig set og løftet/støttet af hende undervejs i undervisningen.

Skønt at møde et hold kvinder, der også fordyber sig i krop, sind og ånd – spændende, nærende samtaler og ih hvor har vi skraldgrinet sammen. Jeg var mere sensitiv, da vi kom hjem – det var tydeligt at mærke at nogle “lag” var skraldet af og jeg var træt i to dage efter. Nu er energien på toppen og jeg har flettet nye øvelser og mantra’er ind i min morgen praksis.

Marina Retreat deltager siger:
Kæreste Mette Jeg havde glædet mig rigtigt meget til at komme på dit fantastiske retreat, tænkte også at den forandring og den klarhed jeg kom hjem med sidst, måske var for meget at be om ville ske igen.  Jeg har gået lidt i en osteklokke den sidste uge, men er blevet meget mere klar på hvad det er jeg skal nu i forhold til mit arbejde som har fyldt meget, det har været svært for mig at se hvor jeg skulle hen med det.  Hvis jeg skal sige hvordan jeg har det føles det lidt som at komme hjem i min egen krop og føle at det er rart.  Det er jeg meget taknemmelig for. Det giver mig ny energi til at arbejde videre med mig selv. Noget af det jeg tror jeg har fået med fra retreatet i år er at jeg skal videre fra de historier mit liv har været. Jeg føler det er tid at lade alt det gamle fra mit liv der tyngede ligge og bare være i det liv jeg har nu, det føles fuldstændig fantastisk som om jeg har sat den tunge rygsæk fra mig og ikke behøver at tænke på at jeg skal slæbe den med mig. Så tak for hjælpen .

Yvonne Retreat deltager siger:
Der er højt til loftet i mere end en forstand når du tager på retreat med Mette. Her er plads til ro og fordybelse men også latter og hyggesnak Jeg mødte en flok fantastiske skønne kvinder som alle inspirerede mig på den ene eller anden måde Jeg snuste til både yoga og meditation med den kærligste intuitive lysende lærer Mette, det er ikke sidste gang jeg er med.

Karin Retreat deltager siger:
Atter engang en skøn yogaoplevelse i selskab med Mette Tost på Samsø. Hun har et sjældent  godt drive og en utrolig opmærksomhed omkring deltagernes trivsel og den enkeltes velbefindende. Skarpt yoga program og meditation med plads til alle. Tak for gode grin, masser af ømhed og professionelle råd. Hermed min aller varmeste anbefaling.

Gitte Retreat deltager siger:
1000 tak for endnu et dejligt Retreat på Samsø med dig og alle de andre skønne Quinder. Du gør det til noget helt specielt og fantastisk med din kompetance og udstråling og ikke mindst humor. Jeg glæder mig allerede til næste år.

Susanne siger om sit HeartMath meditations terapi forløb:
TOP_HeartMath_meditation_TOST_YOGA

”Selve indholdet har været fantastisk og der var ikke noget af det, jeg ville have undværet. I løbet af de 4 uger forløbet har varet, har min nattesøvn ændrer sig radikalt og selv om jeg stadig vågner, falder jeg hurtigt i søvn igen og sover mellem 8 og 10 timer hver nat. Jeg har flere gange oplevet, at jeg instinktivt begynder at trække vejret, ikke bare dybt, men regelmæssigt i situationer hvor jeg har mørke tanker, eller hvor her føler mig stresset. Og jeg oplever stadig nye forståelser af de processer, der blev sat i gang. Glæde og tro på fremtiden indfinder sig hyppigere, og jeg genkender det med usigelig taknemmelighed. Fysisk har jeg oplevet mange symptomer undervejs. Først fik jeg voldsom ubalance i mave og tarme som følge af åndedrættets dybde. Det er forsvundet efter 4 uger, sammen med en voldsom træthed. Jeg har også oplevet forværrelse af ledsmerter – de er også ved at fortage sig. Jeg får ofte at vide at jeg ser bedre ud end jeg har gjort meget længe og oplever atter flow.Jeg føler selv, at jeg bevægede mig længere end forventet på den korte tid. En væsentlig årsag er HearthMath meditationen som jeg er fortsat med, og som nu er blevet et anker i min vej mod at genfinde ro, tillid, balance og større selvkærlighed.

Men Mette Tost har som coach også haft stor betydning. Der var så meget mørke, da jeg startede forløbet, min sorg var så enorm. Men hun har været med til at sætte noget i gang ved sin healende intuition, sin tydelighed, omsorg og ikke mindst humor. For mig var den tillid det skabte – og glæden ved den tillid, det lys der drev hele processen.”

Tine siger:
“Mange tak for idag – Ihh hvilken forvandling fra da jeg kom til da jeg gik. Vi er så heldige at vi har dig som underviser til at flytte, løfte og skubbe os af sted – mange tak. På rigtig glædelig gensyn.”

Kirsten siger: Min første oplevelse med yoga var Kundalini yoga – jeg var fuldstændig solgt 🙂 Min første lære, rejste desværre. Så gik der lang tid hvor jeg lavede andet yoga, det var fint men jeg kom aldrig ind i – for mig den totale oplevelse, af, at min krop, min sjæl og universet er samlet i et i mig og med mig. Så meldte jeg mig til Mettes Kundalini undervisning i Frederiksberg have – og med et var jeg der igen. Mette gør det samme som min tideligere lære, hun føre mig ind, ud, op i den totale oplevelse. Hun er Kundalini og derfor bliver undervisningen så total unik. Som en side gevinst, bliver jeg altid i så super godt humør, af at være i Mettes rum og sammen med Mette og på en måde kan jeg klare hele verden, når jeg går fra undervisningen:-))) Jeg er meget glad for at jeg denne sommer opdagede Mette.

Alba says: “I have been practicing Kundalini yoga for more than 2 years now and I love it. It is a wonderful kind of yoga: it is very meditative, and the movement is very often subtle and aimed at helping you get in the meditative mood. It helps you focus, relax, and get deep into yourself. But there are many physical challenges too! It is absolutely great to balance and de-stress. Mette is a fantastic teacher; she is really sweet and takes very good care of her students. And she’s lots of fun too! As one of the few non-Danish speakers in her week release and women’s classes, I am very grateful to her and my fellow yogines that they are happy to hold the class in English and that they create such a welcoming environment for non-Danish speakers. Tusynd tak!”

Pernille siger: “Kom ved et tilfælde til at deltage i en af Mettes Anti-Stress workshops under min stress sygemelding. Og øvelserne og Mettes omsorgsfulde, men også bestemte guidning, skabte en sjælden kanal mellem min krop og mit sind, så jeg for første gang i meget lang tid kunne høre det min krop prøvede at fortælle mig og mit tankemylder stilnede for en stund – måske fordi hjernen blev så optaget af at chante og gøre øvelserne samtidig. Det og en enkelt privat session hos Mette, hvor hun fandt den rette kriya til mig, blev et vendepunkt. Kundalini yoga er noget helt andet end de andre yogatyper som hatha, som jeg har prøvet. Og elsker temaerne Mette vælger i sine ugentlige yogatimer. Når jeg er helt flad, samler jeg først lidt energi, laver første øvelse i min kriya, så den anden osv. og når jeg er færdig, er jeg klar til at møde verden. Kundalini yoga (og Mette) rocks! ”

Ane siger: “Et øjeblik væk fra verdenen udenfor. Et stille blik indad – ind i mit underfulde indre. Der ‘tunes’ ind, og på en yndig måde kommer jeg i forbindelse med de smukkeste sider af mig selv. Mettes guidning gennem klassen inviterer blidt til en oplevelse af kærligheden til mig selv og det potentiale, jeg rummer. Således har jeg gennem min praksis ved Mettes kyndige hjælp opnået en selvindsigt, der berører og styrker mig mentalt. En fantastisk oplevelse – et udvidet jeg at møde verdenen med. En gave, som enhver kvinde burde unde sig selv.”

Susanne siger tusind tak for din undervisning og: “Kundalini Yoga er en anderledes yogaform, der arbejder direkte med livsenergien og med at skabe balance i krop og sind. Den er både kraftfuld og fuld af livsglæde på en helt anderledes måde, end nogen yogaform jeg har prøvet før. Jeg tror ikke, jeg er gået fra min yogaklasse en eneste gang uden at føle mig opløftet og fri. Kundalini Yogaen berører mig dybt, blidt og med glæde, og er på en måde livsforandrende, fordi den får mig til at leve mit liv mere ærligt og i balance med mine indre værdier.

Liefke siger: “Når Mette underviser, formår hun altid at skræddersy en fin yogatime. Timerne er spændende og anderledes hver gang! Med en passioneret tilgang og kyndighed vejleder hun mig til at jeg finder den rette energi. Tak og thumbs up herfra!”

Lene siger: “Endnu en dejlig klasse med “stønne yoga”….Hjemme efter den, for mig, bedste Kundalini klasse i min tid som yogine. Masser af lys og energi under kyndig vejledning af vores kære Mette. Det er til stor morskab for alle jeg kender, når jeg forsøger at forklare, hvad det er der sker på Mettes klasser og hvad det betyder for mig,,, resultatet er så øgenavnet stønne yoga. Uanset kaldenavn er det det bedste der er sket for mig. Mødet med Kundalini Yoga har været så overraskende positiv at jeg er “hooked”. Mettes vejledning og energi gør, at man bare ikke kan andet end gi’ den gas med vejrtrækning/stønneriet 🙂 og øvelser,,, FANTASTISK!!”

Tine 47 år siger: “Det en skøn og unik form for yoga. Jeg føler mig næsten som født på ny, kommer i kontakt med mit jeg på en måde, jeg aldrig har prøvet før. Føler så meget og får svar på alle de ting,som før har gjort for ondt eller jeg ikke har været klar til. Føler mig stærk og afklaret. Mette er en fantastisk lære. Rolig, kærlig og er super god til at forklare og instruere. Hun rummer alle slags følelser og udbrud fra os i salen og samtidig guider hun os bestemt igennem timen.”

Julie 18 år siger: “Kundalini Yoga er mit pusterum for mit gymnasie. Jeg har en travl hverdag med sport og en masse lektier, så yogaen betyder en hel del for mig. Jeg føler mig fuldstændig afslappet efter en lektion med Mette. Er glad for jeg blev præsenteret for denne yoga form , da det er lige mig. Vi arbejder med selvtilliden, hvilket har fået mig til at føle mig meget mere selvsikker. Jeg kan sige bedre fra over for svære valg. Det er en fornyet livstil- Så længe man er frisk på at hoppe ud i det.”

Kerstin siger: ”Efter min første Kundalini time var jeg lidt skeptisk, om det her nu var noget for mig. Jeg havde haft en forestilling om at det var en blid afstressnings-vejrtræknings-yoga-time, hvor jeg bare skulle trække vejret og slappe af. Men jeg blev hurtig klogere, kundalini yoga er en ren powertime, som giver både varme i kroppen og ømhed i musklerne. Det var faktisk ret hård at komme igennem første gang, især fordi jeg blev så rundtosset af alt den iltning som åndedrætsøvelserne medfører. Men så kom virkningen efter et par sessioner: en fantastisk indre ro, lys og glæde, som jeg så ikke kunne give foråret skylden for, fordi vi befandt os midt i den mørkeste vintertid. Jeg oplever kundalini yoga som power og afstressning i en skøn forening, den hjælper mig at finde min indre stemme, når verden udenfor bliver for støjende og ikke mindst min kvindelige side, som kan komme til udtryk fordi jeg ikke skal præstere, men bare mærker efter hvor mine fysiske og mentale grænser befinder sig. Og det går dybt på en måde som man først får øje på, når andre spørger om man har været på ferie, mens alt er kaos på arbejdspladsen – så føler man sig pludselig midt i cyklonens øje…
Det er altid lidt af en overraskelse at møde op til Mettes Anti-Stress Kundalini-workshop. Jeg har ikke oplevet to ens timer og der er ikke plads til kedsomhed eller chancen for at være ukoncentreret fordi man tror at man kender programmet. Og jeg føler mig tryg ved hendes store viden, som hun altid stiller til rådighed hvis man bliver usikker eller vil videre ad denne vej. Jeg kan kun anbefale at prøve det!”

Marina siger: Jeg har de sidste 3 år været på Kundalini Yoga Women´s Space Retreat på Samsø hos Mette Tost. Det er en dejlig weekend jeg hvert år har set frem til, det er mit åndehul og en weekend hvor jeg får ladet mine batterier op og bliver guidet til at se hvad der er vigtigt i mit liv. Det er selvforkælelse på højt niveau. Mette er en fantastisk guide, hendes store indsigt, empati og faglighed gør at jeg altid føler mig i sikre og gode hænder. På Mettes Retreats tilbyder hun også Acces Bars behandlinger. Jeg prøvede en behandling og det var fuldkommen fantastisk. Det var skøn selvforkælelse. Jeg var på det tidspunkt meget tæt på at gå ned med stress og det fik hele min krop til at slappe af som jeg aldrig har prøvet før. Det var en fantastisk oplevelse af at få renset ud i mit hoved og tanker. Samtidig fik jeg en følelse af at der var direkte adgang til universet, alt var muligt. Bagefter var det som om at jeg havde fået en hovedrengøring og at alle de ting jeg var fyldt op af, faldt lettere på plads. Jeg har efterfølgende fået flere behandlinger og det er det samme der sker hver gang. Jeg tror jeg vil beskrive de som en rigtig god omgang hovedrengøring for krop og sjæl som jeg nødig vil undvære i dag. Det er et rigtig godt redskab for mig i min selvudvikling, tingene falder bare på plads.Group_promotion_classes

Pia siger om Malaga Retreat 2014:
Malaga, Yoga, meditation, 14 dejlige kvinder, skønt sted med herlig forplejning og sidst men ikke mindst en åben, uhøjtidelig, glad og meget kompetent Kundalini Yoga underviser. Det er det billede som jeg har på nethinden efter Kundalini retreat i Malaga efteråret 2014. Det har været en skøn oplevelse med Kundalini yoga 2 gange dagligt, afprøvning af Breath Walk, massage, access consiousness healing. Det var et sandt vitamintilskud som jeg kan leve på rigtig længe. Tak for 5 skønne dage hvor jeg blev guidet godt ind i Kundalini yoga praksis.Det er ikke mit sidste Kundalini retreat.

Annette siger om Malaga Retreat 2014:
Tusind tak for et meget vellykket Kundalini retreat i Malaga.Du er bare en skøn sjæl.
Du giver så meget af dig selv. Af din viden og af din tid.Foruden kompetent Kundalini undervisning morgen og aften, fik vi så meget mere med. Prøvesmagning på Breath Walk langs kysten, de fem tibetanere, massage og ikke mindst en portion acces consiousness healing. En flot helhed. Du har mange strenge at spille på, du deler ud af dem, og  vi nød godt af det. Du er en humør spreder, og dit service-gen er stort. Tak for fem skønne dage. Jeg vendte hjem opladet med god energi og ny inspiration til min daglige praksis.Tak for din opfølgning med facebook side for gruppen, for links til litteratur, kopier af meditationer og diverse kryia, samt din flotte opfordring til, at vi til enhver tid kan skrive til dig med spørgsmål. Du gør en forskel. I sandhed – du gør det godt. Taknemlige hilsner og på gensyn.

Hanne siger om Malaga Retreat 2014:
Det har været en fantastisk uge i Malaga. Det har været så privilegeret at arbejde med yoga mellem 3 og 4 timer om dagen med solen på vej op eller på vej ned, få dejlig (og sund) mad serveret tre gange om dagen, nyde det dejlige vejr og det herlige selskab. Jeg sværger… min puls var 25 hele ugen. Jeg er med igen i 2015. Gaveønsker til fødselsdag og jul er alene tilskud til yogaretreat i 2015. Mette, du er er en super organisator, en underviser efter mit hjerte, og et dejligt menneske. Tusind tak for en dejlig uge.Bonus har været, at jeg får holdt fast i min yoga, jeg har fået to par fivefingers og kan mærke jorden er rund og noget godt er sket indeni.

Lene siger om Malaga Retreat 2014:
En rejse for krop og sjæl.
Som mere eller mindre fast inventar på Mettes kundalini klasser var det helt naturligt at melde mig på Mettes første retreat tur. Det kom jeg ikke til at fortryde. Det var på alle måde en fantastisk tur.  Søde piger havde meldt sig til. Vores “hus” var hyggeligt og omgivelserne helt perfekte til 5 dages ro og yoga. Maria og Paul som ejer stedet er de sødeste mennesker og de gjorde alt de kunne for at tingene faldt i hak. Det var som om vi var private gæster i deres eget hjem. Som altid var Mette godt forberedt og 100 procent fokuseret på at give os en perfekt oplevelse af hvad kundalini kan gøre for en, hvis man giver lov og tager imod.  Klasserne var afstemt efter deltagerne og bygget op så vi kom gennem hele kroppen og sjælen på de 5 dage.  Der var tid til grundig instruktion til de forskellige åndedræt der benyttes til kundalini.  Tid til at få forklaret hvad de enkelte øvelser påvirker og arbejder med. Vejret var så perfekt at vi kunne være ude både til morgen og aften klasserne.  Fedt at lave yoga udendørs.  Det giver noget helt specielt, især til meditation. Vi havde en dejlig dag ved stranden hvor vi blev introduceret til Breathwalk. At gå langs vandet, trække vejret og lukke alt uvedkommende ude var en speciel oplevelse. Det var meget underligt at komme hjem igen. Uden at lyde hellig følte jeg mig sådan lidt frelst og har fået mange kommentarer fra mine omgivelser.  Det jeg føler inden i efter turen kan andre faktisk se uden på.  Svært at forklare. Det skal opleves. Jeg skal helt sikkert med næste gang mette kalder til retreat. Satnam lene

Henriette siger om Malaga Retreat 2014:
Det var en super fin oplevelse og kun positivt taget i betragtning at jeg normalt ikke dyrker yoga. Jeg kan godt se/mærke/føle ideen i at dyrke yoga, så jeg kan komme lidt ned i gear og stresse af i en ellers fortravlet hverdag. Hvis man kommer for at få ladet batterierne op, så er det helt klart hele turen værd. Stedet, menneskene og energien er helt fantastisk.

Helle siger om sin Access Bars Behandling:
“Den gav mig en dejlig mental indre ro. Jeg følte mig nulstillet på en god måde, næsten som at være blevet rebootet. Og var fysisk afslappet på en blød måde.”

Læs Mettes artikler om Kundalini Yoga & Breathwalk.