Book din HeartMath!

Book din HeartMath!
Hvad siger du til en enkel og effektiv teknik der biologisk kan ændre dit liv…?
Du kan træne den når som helst og hvor som helst…hjemme eller på farten…

Med unikt HeartMath Meditations teknik, har du redskabet som kan smidiggøre og styrke dit nervesystem. Teknikken skaber balance imellem dit hjerte og hjerne og du vil på kort tid mærke en stor forskel i dit sind og humør. Du kan stå i Orkanens Øje og blot være dig 100% balanceret i din egen kerne som observant til livet i hjerte og hjerne-øjenhøjde. Slip fri af tankespinderi og følelsesmæssige blokeringer. Jo mere ”Hjerte Muskel” du træner jo mere indre ro, balance og samklang imellem psyke og fysik. Opbyg din personlige resilience/ psykiske modstandskraft…

BOOK din HeartMath Meditation som introduktion til hjælp til selvhjælp eller som terapi forløb:
HeartMath_meditation_introduction_with_TOST_YOGA_2015

HEART WIRED ME2 timers HeartMath Meditation introduktion til 1200 dk.kr.
Det her går du ud af døren med:
1: Grundig og kyndig vejledning i brugen af HeartMath Meditations teknik.
2: Start på en stress fri hverdag med hjælp til selvhjælp i resilience/ psykisk modstandskraft.
3: Hjælp til at planlægge din Hjerte praksis hjemme eller på farten.
4: Tips og tricks til hvordan du holder fat i de positive følelser der giver Coherence.
5: Introduktion til hvordan HeartMath moderne teknologi Inner Balance Sensor virker. Og hvor du kan købe den.
6: Eller køb TOST YOGA trænings modul som kick starter.

HeartMath kan også bruges som et terapi forløb. Kontakt mig hvis du ønsker at høre nærmere omkring et forløb HEART ME INTO SAFETY.
Læs HER hvad Susanne udtaler om sin oplevelse af sit HeartMath terapi forløb hos mig.
TOP_HeartMath_Tost_Yoga_flowersBOOK HeartMath Meditation til virksomheder, sports klubber eller skoler:

HIRED BUSINESS HEART – Du som virksomhed kontakter mig HER og vi aftaler hvordan det rigtige program sættes sammen til dine ansatte. Herfra har jeg en ide om pris og tid. Nedsæt sygefravær, øg målrettet resultat og mental fokus, skab ekstra overskud på bundlinjen. Har i brug for individuelle ressourceforløb, kan jeg ved personlig 1:1 dialog sammensætte et forløb, som vil og kan støtte din medarbejder tilbage i overskud.

ATHLETIC SPORT HEART I som sports klub har brug for et redskab til booste performance og opbygge psykisk modstandskraft, øge mental fokus og præstationsevne. Kontakt mig HER hvad Jeres behov er og jeg sammensætter et program der styrker den individuelle som hele gruppen. Herfra har jeg en ide om pris og tid. En kombination af Yoga og HeartMath vil være et livs og vinder BOOST…

NB: OL, TeamDanmark og andre top atleter har i lang tid brugt HeartMath teknikken til at øge deres Peak Performance og til at kontrollere deres psyke.

HEART STUDENTS – Fra de små elever til de store. Her kan HeartMath Meditation gøre en stor forskel. Med HeartMath kan der skabes et positivt rum imellem elever som kan holde mobning fra døren og styrke fællesskabet. Det kan bringe dem personlig psykisk tryghed i deres indlæring og udvikling. Ved eksamen kan de bruge teknikken til øget fokus og performance. HeartMath er brugt i skoler globalt med fine resultater. Skolerne er udstyret med Inner Balance Sensor til fælles brug for eleverne. De kan få en glad og rolig start på dagen, og være mere modtagelig overfor ny viden. Der kan også trænes i fællesskab, som kan bringe en styrket psykisk gruppe ånd.

NB:HeartMath Institute har forsket i eksamenskræk. Det har givet positive resultater for elever der har haft følt sig bange, nervøse og splittet indeni. De blev styrket og hjulpet med denne simple teknik til at øge deres præstations evne, hukommelse fokus.