HeartMath statements

Susanne siger:
”Selve indholdet har været fantastisk og der var ikke noget af det, jeg ville have undværet. I løbet af de 4 uger forløbet har varet, har min nattesøvn ændrer sig radikalt og selv om jeg stadig vågner, falder jeg hurtigt i søvn igen og sover mellem 8 og 10 timer hver nat. Jeg har flere gange oplevet, at jeg instinktivt begynder at trække vejret, ikke bare dybt, men regelmæssigt i situationer hvor jeg har mørke tanker, eller hvor her føler mig stresset. Og jeg oplever stadig nye forståelser af de processer, der blev sat i gang. Glæde og tro på fremtiden indfinder sig hyppigere, og jeg genkender det med usigelig taknemmelighed.

Fysisk har jeg oplevet mange symptomer undervejs. Først fik jeg voldsom ubalance i mave og tarme som følge af åndedrættets dybde. Det er forsvundet efter 4 uger, sammen med en voldsom træthed. Jeg har også oplevet forværrelse af ledsmerter – de er også ved at fortage sig. Jeg får ofte at vide at jeg ser bedre ud end jeg har gjort meget længe og oplever atter flow.

Jeg føler selv, at jeg bevægede mig længere end forventet på den korte tid. En væsentlig årsag er HearthMath meditationen som jeg er fortsat med, og som nu er blevet et anker i min vej mod at genfinde ro, tillid, balance og større selvkærlighed. Men Mette har som coach også haft stor betydning. Der var så meget mørke, da jeg startede forløbet, min sorg var så enorm. Men hun har været med til at sætte noget i gang ved sin healende intuition, sin tydelighed, omsorg og ikke mindst humor. For mig var den tillid det skabte – og glæden ved den tillid, det lys der drev hele processen.”

“Susanne var min prøvekanin til min HeartMath eksamensopgave og jeg brugte ca. 12 timer. Her kan du snart læse hele hendes udtalelse og oplevelse af hvert forløb hun var igennem…”