Hvad kan du forvente af en Breathwalk

Det her kan du forvente af en Breathwalk:
Breathwalk tager oftest mellem 1-1½  time alt efter om du er ny eller øvet. Den er opdelt i disse etaper:

1: Vi vækker kroppen og sindet.
Breathwalk starter med øvelser der vækker og klargør kroppen, sindet og det dybe åndedræt. Vi starter med lange dybe åndedræt også kaldet “Breath Priming” for at ekspandere løfte og åbne lunger for iltning. Så er der øvelser der aktiverer muskler og giver varme til kroppen, sætter gang i hjerne aktiviteten, åbner brystet og gør sindet parat til nærvær og opmærksomhed.
2: Balancering/Alignment
Vi går et par minutter med bevidst fokus gå gang, krops balance/alignment og scanner kroppen. Når vi aligner os selv med 100% opmærksomhed og en bevidst gå gang fremmer vi indlæring og åbner op for nye tanker og følelser.
3:Breathwalk intervaller
I Breathwalk intervaller bruger vi forskellige åndedræts teknikker. Vi veksler imellem åndedæts teknikker og normal gå gang hvor skridt og åndedræt synkroniseres med finger gymnastik. Alle de forskellige åndedrætsteknikker der bruges i Breathwalk har forskellige effekter. F.eks. ved større indånding end udånding får du mere energi, motivation, øget blodcirkulation og et stærkere hjerte. Ved større udånding end indånding får du mere ro, reduceret vrede, udrensning og øget mental fokus. Ved lige indånding og udånding skabes klarhed, fokus og energi. Vi bruger både segmenteret, viskende, bløde, udvidende og holdende åndedræt. Finger gymnastikken er vores fingre der skal bevæge sig med mantra i bevægelse. Når vi presser finger spidserne mod hinanden sættes der skub i krops kemien. Det skaber positive forandringer, bølger af signaler om at kroppen skal vågne, begge hjernehalvdele aktiveres og det øger kommunikationen, meridian banerne stimuleres for optimal energi flow og balance. Når vi går flytter vi blikket langt ud i det uendelige og direkte fremad. Det er stress reducerende og er med til at flytte tanker og sind væk og det skaber ro og overblik.
4: Reducere gå gang med Triple Balance Stretch
Vi reducerer vores gå gang og laver altid en kort Triple Balance Stretch. Med øvelser for ben, iskias nerven og hofter. Skuldre og øvre del af ryggen. Torso og midten af ryggen. Det løsner, strækker og åbner op til afsluttende stræk øvelser som kaldes Awaken.
5: Udstrækning/Awaken
Afsluttende øvelser der strækker muskler og  fordeler den energi vi har skabt i kroppen.
6: Indre Breathwalk /meditation
Breathwalken afsluttes med en meditation der samler os og lader os fortsætte dagen med indre ro og stilhed.
Læs mere HER for priser og tilmedling.

”Breathwalk have the power to change the basic rhythms of the body at system
and cellular levels to produce an overall signature of wellness.”
Yogi Bhajan & Gurucharan Singh Khalsa.

Breathwalk_summer2014_Mette_Tost