Online Yoga Video med på Ferie!

Start din nye sunde Yoga Vane i din ferie?
Træn alene eller med dine børn og mand – skab nærvær i dig selv og sammen.
Tag mig med på ferie og lad os træne sammen Online. Vælg imellem mine 4 trænings pakker som alle er populære, nemme og effektfulde. Ferie forkæl og planlæg din/jeres egen personlige Yoga Prime Time. Alt du behøver er 3 ting…
Online_video_yoga_ferie_Køb eventuelt en letvægter rejse yogamåtte som ikke fylder det store i dametasken:=) Jeg har foræret min veninde en, som hun bruger på sin Camino tur – den hænger på hendes rygsæk. Den købte jeg hos Yogaudstyr HER. På rejser og på farten har jeg selv tidligere brugt håndklæder som yogamåtte. Det handler om at være kreativ og have lysten – det er en den bedste start på en ny sund vane.
Online_Video_TOST_YOGA