Raw Cake Celebration

Mettes Celebration Cake
Jeg elsker at fejre livet og hjerte relationer med mine fantastiske kager.
Jeg har designet en ny udgave, som jeg har kaldt Celebration Cake.
Skab en Sanse Fest og byd velkommen med non-alkoholic bobler som
Sparkling Rosalia Tea.  Sødmefulde jordbær, et twist af hindbær, smukke
blomster og farverige glas. Utrolig let at lave og hurtig forberedelse…

Det skal du bruge:
15-20 dadler almindelig størrelse + vand + lille gryde
150-200 g. Mandelmel ad libitum
1 stor spsk. hvid mandel smør (jeg er vild med mærket Rømer)
2 spsk. Valrhona kakao pulver
1 tsk. vaniljepulver (Urtekrams er fantastisk)

Kage Topping & Pynt:
65-85 gram Mørk Mynte Chokolade – Jeg har brugt sukkerfri af mærket Easis.
Hvis du ønsker med sukker anbefaler jeg  Bjørnsted dark peppermint crisp 85%
Nødder som pynt. Jeg bruger mandler og hasselnødder uden skal. Altid sprøde
for mere crispy smag.

Sådan – det er såååå nemt:
1: Fjern sten fra dadlerne og kom dem i en lille gryde, pres dem fladt ned i gryden. Dæk dem med vand og tænd gryden. Lad vandet koge op, husk at røre i massen. Sluk og lad dem stå og afkøle lidt tid. Det gør også at dadel skallen er nemmere at få blendet til en ensartet og lind masse.

2: Kom dadlerne/vand blandingen i en mini hakker/blender sammen med kakao, vanilje pulver og mandel smør. Kør med hakkeren til du har en super lækker masse og det er kørt helt blødt i konsistensen. Får du brug for at tilsætte lidt ekstra vand, så plejer jeg at tilføre et par teske fulde. Kom blandingen over i en stor røre skål.

3: Tilsæt mandel mel lidt ad gangen indtil du syntes det er blevet en fast blanding men gerne lidt fugtig. Mit forbrug af mandelmel afhænger meget af hvor meget vand jeg får tilsat dadlerne ved opkog. Prøv dig frem.

7: Beklæd en lille rund springform med bagepapir og pres dejen ned i formen. Min kan indeholde 6 dl og passer med 4 almindelige stykker kage dessert. Den mætter big time.

8: Smelt chokoladen i vandbad og smør den på kagen og pynt med nødder. Kom på køl og lad topping og kage samle sig. Den er super til at fryse.

9:
Jeg spiser den med Alpro Soya fløde. En super dejlig let flødeskum. Men du kan også vælge almindelig flødeskum eller cremefraiche. Samt mine valgte frugt, denne gang er det jordbær og hindbær. Men den smager også super lækker med mango sorbet. Jeg køber blot frossen mango stykker, som jeg blender til en ren sorbet uden sukker.

God fornøjelse fra Mette