Træningspakke 4 Nybegynder med 1 video Breath of fire og 2 Breath of fire meditationer til download

129,00 kr.

Pakken er en powerfuld kombination med video, hvor du lære Breath of Fire, samt 2 fantastiske BOF meditationer. Breath of Fire er en MUST åndedrætsteknik, – Kron Juvelen indenfor Kundalini Yoga. Den er med til at bygge hele dit Kundalini Yoga fundament. Som nybegynder og semi øvede er denne pakke et perfekt valg, her får du en fantastisk støtte til at lære teknikken og finpudse rytme og teknik.

Kategori:

Beskrivelse

Du får privat adgang til at træne med Mette i både video og på skrift.
1. Video med introduktion og praksis af Breath of Fire. Det er som at lære din ABC, et MUST åndedrætsteknik, som er nødvending i din Kundalini Yoga praksis. Det er det mest helende og transformerende åndedrætsteknik i Kundalini Yoga. Når du begynder at mestre dette åndedræt og du forener det i dine øvelser, vil du mærke en forstærket effekt og virkning i din krop, det er ren kemisk magi som sundhedsfremmer og vækker hele kroppen. Det er her du virkelig mærker hvilken enestående krop du lever i.

Download PDF med ekstra tip og øvelser med 2 Breath of Fire meditationer:
2. Meditations/øvelse for stamina, som styrker hele din krop, dit nervesystem og hormonsystem, ilter dine lunger, vækker din hjerne og alle dine celler. Den er perfekt at starte din morgen på, så er du klar til at erobre dagen

3. Energy Booster Meditation, som er en ægte “Wake up Call”. Brug den i løbet af dagen, så du holder din hjerne skarp og holder et mentalt fokus. Den aktiverer din handlekraft, booster dit immunforsvar og fylder dig med glad energi.

Du får ubegrænset trænings adgang og kan træne hvor som helst og når som helst.