Træningspakke 1 med 3 videoer Morgenprogram, Breath of fire og Tune ind og ud i din praksis

149,00 kr.

Træningspakke 1 vil give dig Energi, Balance, Power og Selv-omsorg.
Denne pakke er perfekt til dig der er ny i Kundalini Yoga, det giver dig en tryg og nem start på din hjemme Yoga praksis.

Kategori:

Beskrivelse

Du får privat adgang til at træne med Mette i 3 videoer.
1. Video med 20 minutters TOST YOGA morgenprogram – giver dig en garanteret morgen glad kickstarter, hvor øvelserne vil vække dig blidt og sætte gang i dit energi flow. Der afsluttes med en blød helende åndedrætsmeditation, så du kan møde din dag med et balanceret overblik. Meditationen renser din milt, lever og fordøjelses-systemet. Beroliger og balancere nervesystemet og virker kølende for systemet.

Programmet som download.
Ekstra lille video med 3 basic Kundalini Yoga

2. Video med introduktion og praksis af Breath Of Fire. Det er som at lære din ABC, et MUST åndedrætsteknik, som er nødvending i din Kundalini Yoga praksis. Det er det mest helende og transformerende åndedrætsteknik i Kundalini Yoga. Når du begynder at mestre dette åndedræt og du forener det i dine øvelser, vil du mærke en forstærket effekt og virkning i din krop, det er ren kemisk magi som sundhedsfremmer og vækker hele kroppen. Det er her du virkelig mærker hvilken enestående krop du lever i.

3. Video med Tune ind og Tune ud i Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan – vi bruger den i alle klasser inden start og som slut. At tune ind og ud skaberen dyb intention inden i dig, du sætter dit ubevidste og bevidste i fokus og ind i det nærvær du skaber og har skabt gennem din Yoga praksis/øvelser.

Du får også Mettes smukke tune ind og ud kort som Pdf download. Hvis du ikke har tiden til at træne hver morgen, så træn programmet når du føler dig parat. Du får ubegrænset trænings adgang og kan træne hvor som helst og når som helst.