Slip stress med HeartMath Meditation

TOST YOGA kan nu tilbyde dig som enkel person eller virksomhed HeartMath meditations teknik. Med denne simple og dog ekstremt effektive teknik, får du/i redskabet til at træne og praktisere balance imellem psyke og fysik. Med positive følelser bringer du dit Hjerte & Hjerne i Coherence. Dit hjerte er din direkte linje til kroppen, og din hjerne er til dit nervesystem. Med Hjerte & Hjerne Coherence træner du på en stress fri hverdag med adgang til innovative, kreative beslutninger og handlen. Her kan du få værktøjet til lindring af stress, trauma, PTSD m.m…
HeartMath_meditation_introduction_with_TOST_YOGA_2015Du kan vælge en to timers introduktion eller et forløb. Her er hvad Susanne siger om hendes HeartMath meditations forløb hos mig;

”Selve indholdet har været fantastisk og der var ikke noget af det, jeg ville have undværet. I løbet af de 4 uger forløbet har varet, har min nattesøvn ændrer sig radikalt og selv om jeg stadig vågner, falder jeg hurtigt i søvn igen og sover mellem 8 og 10 timer hver nat. Jeg har flere gange oplevet, at jeg instinktivt begynder at trække vejret, ikke bare dybt, men regelmæssigt i situationer hvor jeg har mørke tanker, eller hvor her føler mig stresset. Og jeg oplever stadig nye forståelser af de processer, der blev sat i gang. Glæde og tro på fremtiden indfinder sig hyppigere, og jeg genkender det med usigelig taknemmelighed. Fysisk har jeg oplevet mange symptomer undervejs. Først fik jeg voldsom ubalance i mave og tarme som følge af åndedrættets dybde. Det er forsvundet efter 4 uger, sammen med en voldsom træthed. Jeg har også oplevet forværrelse af ledsmerter – de er også ved at fortage sig. Jeg får ofte at vide at jeg ser bedre ud end jeg har gjort meget længe og oplever atter flow.

Jeg føler selv, at jeg bevægede mig længere end forventet på den korte tid. En væsentlig årsag er HearthMath meditationen som jeg er fortsat med, og som nu er blevet et anker i min vej mod at genfinde ro, tillid, balance og større selvkærlighed. Men Mette har som coach også haft stor betydning. Der var så meget mørke, da jeg startede forløbet, min sorg var så enorm. Men hun har været med til at sætte noget i gang ved sin healende intuition, sin tydelighed, omsorg og ikke mindst humor. For mig var den tillid det skabte – og glæden ved den tillid, det lys der drev hele processen.”

Hvad er den største forskel mellem ”almindelig” meditation/mindfulness og hjertemeditation?
Med HeartMath meditations teknik skaber du en positiv og harmonisk følelsesmæssig kommunikation imellem hjerte/krop og hjerne. Du flygter ikke ud og væk men ind og hjem psykisk som fysisk. Hjerte og hjerne taler sammen i et fællesskab der biologisk heler krop, sind og ånd.

På mit website kan du snart finde endnu mere information om HearMath Meditation.
“Stay Heartful Tuned For More…”