Tip til dit nervesystem

Med fod i gips havde jeg den udsøgte fornøjelse at have 5 online moduler med geniale og dygtige Christopher Walling. Det var; Somatic Psychology for Yoga Teachers – The Polyvagal Theory,The Anatomy of Safety, Yoga Therapy For Shock Trauma: From Car Wrecks to Slips & Falls.

Ekstra guld viden, specielt om trauma og nervesystemet, som jeg vil dele med dig fremadrettet i Yoga klasser og workshops. Men for nu, så vil jeg dele disse to BOBLER med dig… de indeholder få men livsvigtige tip til at pleje dit nervesystem.

Jeg vil aldrig glemme Christopher´s bemærkning omkring selv regulering af nervesystemet…Slow the f..ck down…smiler..!!
Jeg bruger selv rådet i denne tid og kan mærke at det giver plads til sunde tanker og følelser. Mit nervesystem slapper af og giver mig rum til at være Mindful. Min fod bringer mig ny forandring og indsigt. Love it…!
God fornøjelse til dig herfra med glade hilsner…

Go for Healthy Hearty Happy Living!!
TOST_YOGA_on_trauma_nervoussystem_