Lambi & Mette Tost

Glad Konkurrence Nyhed – Bliv stærk og blød med Lambi og Mette Tost Yoga.
Indtil den 19. april har du nu en enestående chance for at vinde mig som din personlige Yoga instruktør. Lambi har hyret mig som din hovedpræmie og det betyder at du får Yoga som er specielt målrettet til dig og dit behov. SÅDAN! det bliver ikke bedre end det vel?
Skynd dig ind på www.lambi.dk og læs mere om hvordan du vinder mig.

Lambi er gået i luften med Deres nye dejlige produkt med slogan “Bliv stærk og blød som Lambi”. Personligt syntes jeg det er TOP genialt at matche det op til hvad Yoga kan bringe dig. Jeg er vildt glad for at det blev mig der skal bringe dig ind i styrke og blødhed. Er du klar?
Bliver du ikke den heldige vinder, så er jeg stadig klar til at undervise dig og du kan se meget mere om mine søndags klasser eller mine Yoga forløb på mit website. Se dig omkring:=) Og skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål https://tostyoga.com/kontakt/.
Lambi_Yoga_Mette_Tost_tostyoga_1

Rundt om i Danmark finder du mig nu på POS materiale i visse udvalgte butikker. Er du heldig at få øje på mig så snup et foto, gå ind og Like min Facebook på dette link
https://www.facebook.com/tostyoga og del så dit foto på min side. Fortæl hvor i landet du har taget dit foto og vær med i en ekstra lille konkurrence. Jeg trækker lod imellem fotos når der er trukket en Lambi vinder. Gevinsten er alt afhængig af hvor i landet du bor:=)
Lambi_Yoga_Vind_Mette_Tost_tostyoga_Jeg er vild med Lambis historie og mission som startede i 1965 hvor jeg faktisk blev født…smiler. Jeg har stor respekt for nævnte og er beæret over at være en del af deres nye kampagne. Prøv lige at læse med her.

Lambi_Mette_Tost_1965_BlødTemaet blødhed har inspireret mig til at sammensætte et dejligt blødt morgen Yoga program til dig. Det får du gratis når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Jeg kan også tilbyde dig en 3 måneders Blød Yoga Pakke forløb som du kan læse mere om her https://tostyoga.com/bloed-pakke/

Må du blive i din egen blødhed og holde balance og livs glæde…:=)
Stor varm hilsen fra Mette Tost