Blød Yoga Pakke

Kender du den med at være alt for hård ved dig selv?
Savner du at drage mere omsorg for dig selv, tage hånd om dine behov, lære at lytte til din intuition, sætte tempoet ned og finde balancen og glæden i livet. Du er træt af at løbe så hurtigt at du mister fokus, klarhed, smil på læberne og luft i hverdagen. Du kan mærke at du tynges i dit daglige virke med beslutninger og møder med andre mennesker fordi du ikke har noget overskud. Du er alt for hård ved dig selv, bliver ved med at slå dig selv oven i hovedet, i stedet for at se den skønhed, visdom og det unikke potentiale du indeholder. Ubevidst bruger du måske en hårdhed, der manifesteres som en afstand og et skjold til den verden du så gerne vil elskes af og elske at leve i. Du oplever derfor at blive misforstået og higer efter en tryg verden, hvor du blive set og mødt med hjerte og respekt om hvem du er og hvad du bringer med af menneskelig værdi. Du er måske særlig sensitiv og har behov for at få styrket dit grænseland så du kan forblive blød men stadig være dig og kunne mærke og sætte dine grænser. At sige fra med hjertet bringer dig hjem i din egen sandhed og blødhed, hvor du forbliver tro i din integritet.

Hvis du kan genkende dig selv i disse ord, så er min bløde pakke lige noget for dig!
Jeg er lige her og parat til at hjælpe dig ind i din egen blødhed. Jeg sammensætter præcist dit eget personlige og unikke forløb. Du får glæde af min viden og de værktøjer hvor jeg personligt selv finder stor støtte. Dem vil jeg dele med dig…

Start tilbud som gælder til og med juni 2015:
3 måneders Blød Yoga Pakke forløb med 13 timer til 6100 dk. kr.
Normal pris 9700 dk.kr.:

  • Første møde: 1 time 500 kr.
  • 3 x Access Bars Consciousness behandlinger: 3 timer 2100 kr.
  • 3 x 2 timer = 6 timers Yoga Coaching: 3000 kr.
    Jeg sammensætter dine personlige Yoga programmer der matcher dit personlige behov. Her bruger jeg omkring 4-6 timer og disse timer indgår også i dit tilbud, så du med min forberedelse egentlig får værdi på mere end de 13 timer. Du får dit eget materiale i Pdf format med mail efter endte sessions. Det betyder at du efter forløbet har en masse dejlige værktøjer du kan fortsætte med at bruge.
  • Afsluttende møde: 1 time 500 kr.
  • 2 timers gratis opfølgning med e-mails og Skype værdi 1500 dk.kr.:
    I dit forløb er jeg klar til at investere tid i dig og støtte dig via e-mail eller Skype opkald. Har du brug for at maile til mig eller tale med mig omkring effekten af Yoga øvelser eller andet. Så er jeg klar til at læse og lytte…

Vi aftaler og fastsætter rækkefølge og datoer for de 3 mdr. så du har et holdepunkt og kan forblive engageret i dit valgte forløb. Hvis du får brug for at betale i 2 eller 3 rater så er det en mulighed. Når du booker din Bløde Yoga Pakke mailer du til mig på mette@tostyoga.com så aftaler vi vores første møde samt resten af detaljerne omkring betalings form, betingelser m.m..

Praktisk:
Til Access Consciousness behandlinger ligger du fuld påklædt på min briks med et tæppe over dig. Det eneste du skal gøre er at slappe af og modtage.
Til Yoga coaching kommer du i afslappet træningstøj og har ikke spist to timer forinden. Jeg har yogamåtte og tæppe.

“Love is a self-acknowledgement. When I love myself, I can be so rich that I can love everybody.” Yogi Bhajan Quote