PÅ SØNDAG TRÆNER VI GO GO GREEN!

HEJ LÆKRE KVINDE!!
På søndag d. 21. februar Kundalini Yoga Women´s Space kl. 16.00-17.30 ,
–  Vi fortsætter din Feminine Power rejse…
Jeg er top inspireret af grønne juicer, så her får du min opskrift med  GO GREEN JUICE, der booster dit energiniveau, fylder dig med vitaminer, mineraler, antioxidanter og udrenser din lever. Jeg er selv begyndt at nuppe et par glas dagligt som supplement til min daglige kost. For mig er det stadig for koldt til at begynde en juice faste. Så det her er en god start:=) Jeg har igen taget lækre billeder og gjort klar til dig som udprint…God fornøjelse!
SÅ LAD OS GO GREEN på søndag!!
Det her får du:
Mettes hjerte opvarmning , som åbner dine indre døre til din grønne forvandling. Så er du klar til Kriya for Opportunity & Green Energy set. Den er fantastisk. Den åbner dit hjerte chakra og sætter en vibration igang for tiltrækning af muligheder. WOW, hvor jeg glæder mig til at guide dig igennem de grønne bølger af transformation. “The more I open myself, the more I can attract. I don´t need to struggle; I have the ability to attract opportunities.”
Til sidst sidder du i vibrationerne fra Kerstins syngeskål…Ja du hørte rigtigt…YOU`RE GONNA LOVE IT!!

For tilmelding og betaling se her https://tostyoga.com/priser-og-booking/
Vi ses:=)
GO GREEN hilsner  fra Mette

Mettes_Go_Heart_Green_juice