TOST YOGA din inspirator til Livs-velvære!

Mette_Tost_Mandala_MoodYou can get high on your own supply…- Yogi Bhajan
Med Kundalini Yoga har jeg nu et fundament af magisk værktøjskasse. Herfra kan jeg hente et rigt udvalg af solo øvelser, Kriyaer, Meditationer, Mantraer og åndedrætsteknikker. Det er en så unik og kemisk sammensat Yoga videnskab, at det føles som at have adgang til et Livs-Apotek med overflod af sundhed og mental hygiejne på alle hylder. Hverdag, kan jeg vælge psykisk, fysisk, spirituel vækst og støtte. Det kan du også!
Jeg elsker at undervise og være din inspirator til Livs-Velvære. Yogi Bhajan har ret da han udtalte; “If you want to learn something, read about it. If you want to understand
something write about it. If you want to master something teach it.”
Vi ses i Yoga Universet til glade livsgivende åndedræt.

Stor hilsen fra Mette
NB: læs mere om mit første personlige møde med Kundalini Yoga HER.