Farverige Sunde MOS

Farverige Sunde MOS
MOS MOS MOS i alle festlige grøntsags farver. Hurtigt og nemt at lave og kanon praktisk at have på køl klar til nem frokost eller middag. Jeg er vild med MOS MOS MOS. Her har jeg brugt Blomkål, Broccoli og Sød kartoffel. Lad dig inspirere eller MOS MOS MOS alle 3 typer. Det jeg elsker ved MOS, er at du nyder den rene grøntsag og farverne gør mig glad i låget.

Det skal du bruge:
Du vælger enten 1 helt blomkål eller 1 helt Broccoli eller 2 store røde kartofler skraldet. Koges i en gryde til grøntsagerne er møre. Hæld vandet fra. Og blend med en stavblender. Så er din Mos klar.

TIP: prøv at koge ½ Hokaido græskar sammen med 1 blomkål. Det giver dig også en super lækker MOS, tilsæt evt. lidt chili olie for at give MOSEN lidt ekstra bid.

Aftensmad og Topping:
Til aftensmad når jeg lige har lavet min MOS, så nyder jeg den varm som tilbehør til
enten laks, hellefisk eller hvad jeg nu finder på. Som topping bruger jeg Smørbar (du ved den nye smør som er Gude skøn og er lavet på olier), Himalaya Salt og kværnet rød eller sorte peberkorn. Smørbar kan erstattes af super lækker Soya dressing.

Det smager dejligt med en ½ avokado og et par blade basilikum på toppen. PYNT PYNT PYNT er fryd for øjet og ganen.

Frokost med MOS – LOVE IT:
I de lyse måneder har jeg altid Spidskål og forskellige grøntsager klar på køl. Så laver jeg min Kål Wrapper, helt genial at tage med som frokost på job eller på picnic. Jeg wrapper den sammen med sølvpapir der holder den rullet. Det er så NEMT, og lige noget for mig, – praktisk og smagfuld.

Det skal du bruge:
Del dit spidskål i to halve og fjerne stokken i bunden. Brug 1-2 store flotte blade og smør bunden med MOS. Smør herefter lidt Soya Yoghurt dressing oven på mosen.
Kværn lidt peber og strø med lidt Himalaya salt. Så et par skiver avokado, et stykke laks eller hvad du har tilbage fra aftensmaden dagen før. Revet gulerod på toppen, tomater og et par basilikum blade eller andet lækkert grønt.