Når livet bringer nyt perspektiv!

Aflysning af mit Kundalini Yoga Malaga Retreat 2015.

Det er rigtig trist for mig at jeg må aflyse mit Yoga Retreat. Men jeg fik min gips af min venstre fod i går…

Her var der en fodkirurg ind over, som informerede mig om at mit brud på fod har været ganske alvorligt. Det betyder en længere genoptræning end først informeret. Så det sætter alle mine planer om Retreat og opstart af yoga hold i et helt andet tids-perspektiv…
I dag er jeg begyndt mig genoptræning og må sige at det er smertefyldt og påvirker mig dybere følelsesmæssigt end jeg havde troet det ville gøre. Så i dag og fremadrettet trænes der på EKSTRA meget nærvær, selv-omsorg, kreativ genoptræning, positiv tankegang og motivation.

Jeg bliver en kropslig erfaring rigere her kort før min 50 års fødselsdag. Jeg tænker tilbage på alle mine karate dage hvor jeg aldrig er kommet så alvorligt til skade som nu. Men jeg vælger at bruge min genoptræning´s periode som ny ekstra erfaring til undervisnings tip til dig derude….der måske selv bliver ramt af brud…

Jeg sender HJERTE tak til verdens bedste veninder. De bringer den dejligste og kærligste støtte i denne periode. Jeg føler mig velsignet, ydmyg og lære samtidig at bede om hjælp og lade mig hjælpe. Det er stort for en handlekraftig energi bombe som mig:=)

Herinde kan du følge med på hvornår søndags holdet Kundalini Yoga Women´s Space starter op igen også mere om fremtidige Retreats.

Stor Hjerte hilsen fra Mette
Mettes_fod_gips_før_efter