Kundalini Yoga Malaga Retreat 2014

I am so happy to share this group  picture with you…
These fabulous women attended my very first Kundalini Yoga Malaga Retreat 2014.
It was my first retreat and it went as everything I had ever dreamt about. I have recieved these wonderful personal view/statements from some of the women for you to be inspired to join next year. So enjoy…

Next year will be from 3. Oct. – 9. Oct 2015. Soon I will have the new prices ready and updated on my website also more great pictures. Feel free to contact me if any questions.

IAAWY_Heart_Mudra_group_stage_mette_tost__2014

Pia siger:
Malaga, Yoga, meditation, 14 dejlige kvinder, skønt sted med herlig forplejning og sidst men ikke mindst en åben, uhøjtidelig, glad og meget kompetent Kundalini Yoga underviser. Det er det billede som jeg har på nethinden efter Kundalini retreat i Malaga efteråret 2014. Det har været en skøn oplevelse med Kundalini yoga 2 gange dagligt, afprøvning af Breath Walk, massage, access consiousness healing. Det var et sandt vitamintilskud som jeg kan leve på rigtig længe. Tak for 5 skønne dage hvor jeg blev guidet godt ind i Kundalini yoga praksis.Det er ikke mit sidste Kundalini retreat.

Annette siger:
Tusind tak for et meget vellykket Kundalini retreat i Malaga.Du er bare en skøn sjæl.
Du giver så meget af dig selv. Af din viden og af din tid.Foruden kompetent Kundalini undervisning morgen og aften, fik vi så meget mere med. Prøvesmagning på Breath Walk langs kysten, de fem tibetanere, massage og ikke mindst en portion acces consiousness healing. En flot helhed. Du har mange strenge at spille på, du deler ud af dem, og  vi nød godt af det. Du er en humør spreder, og dit service-gen er stort. Tak for fem skønne dage. Jeg vendte hjem opladet med god energi og ny inspiration til min daglige praksis.Tak for din opfølgning med facebook side for gruppen, for links til litteratur, kopier af meditationer og diverse kryia, samt din flotte opfordring til, at vi til enhver tid kan skrive til dig med spørgsmål. Du gør en forskel. I sandhed – du gør det godt. Taknemlige hilsner og på gensyn.

Hanne siger:
Det har været en fantastisk uge i Malaga. Det har været så privilegeret at arbejde med yoga mellem 3 og 4 timer om dagen med solen på vej op eller på vej ned, få dejlig (og sund) mad serveret tre gange om dagen, nyde det dejlige vejr og det herlige selskab. Jeg sværger… min puls var 25 hele ugen. Jeg er med igen i 2015. Gaveønsker til fødselsdag og jul er alene tilskud til yogaretreat i 2015. Mette, du er er en super organisator, en underviser efter mit hjerte, og et dejligt menneske. Tusind tak for en dejlig uge.Bonus har været, at jeg får holdt fast i min yoga, jeg har fået to par fivefingers og kan mærke jorden er rund og noget godt er sket indeni.

Lene siger:
En rejse for krop og sjæl.
Som mere eller mindre fast inventar på Mettes kundalini klasser var det helt naturligt at melde mig på Mettes første retreat tur. Det kom jeg ikke til at fortryde. Det var på alle måde en fantastisk tur.  Søde piger havde meldt sig til. Vores “hus” var hyggeligt og omgivelserne helt perfekte til 5 dages ro og yoga. Maria og Paul som ejer stedet er de sødeste mennesker og de gjorde alt de kunne for at tingene faldt i hak. Det var som om vi var private gæster i deres eget hjem. Som altid var Mette godt forberedt og 100 procent fokuseret på at give os en perfekt oplevelse af hvad kundalini kan gøre for en, hvis man giver lov og tager imod.  Klasserne var afstemt efter deltagerne og bygget op så vi kom gennem hele kroppen og sjælen på de 5 dage.  Der var tid til grundig instruktion til de forskellige åndedræt der benyttes til kundalini.  Tid til at få forklaret hvad de enkelte øvelser påvirker og arbejder med. Vejret var så perfekt at vi kunne være ude både til morgen og aften klasserne.  Fedt at lave yoga udendørs.  Det giver noget helt specielt, især til meditation. Vi havde en dejlig dag ved stranden hvor vi blev introduceret til Breathwalk. At gå langs vandet, trække vejret og lukke alt uvedkommende ude var en speciel oplevelse. Det var meget underligt at komme hjem igen. Uden at lyde hellig følte jeg mig sådan lidt frelst og har fået mange kommentarer fra mine omgivelser.  Det jeg føler inden i efter turen kan andre faktisk se uden på.  Svært at forklare. Det skal opleves. Jeg skal helt sikkert med næste gang mette kalder til retreat. Satnam lene