Yoga Retreat Kreta

NEWS…1 week on Crete the Spirit of the Mediterranean:=)

September Sensommer Yoga Retreat til det charmerende Kreta i 2021.
Vi rejser fredag d. 3. sept., skal du med og nyde 7 dage i vidunderligt fællesskab?
Jeg ved godt at jeg er hurtigt ude, men nu kan du begynde at planlægge.
Du får fornøjelsen af de dejlige kontraster imellem et topmoderne hotel og den ældre charmerende græske stil som emmer af azurblåt touch:=)

Jeg er teamet op med Bravo Tours, de sørger for alt det praktiske.

Vi rejser sammen som Tost Yoga gruppe og vi skal være minimum 12 personer.
2020 er aflyst grundet Corona og derfor skyder jeg turen til 2021.
Følg med herinde, hvis der skulle komme ændringer for 2021.

Denne rejse er din personlige tid til Selv-Forkælelse og Feminin Fordybelse.
En rejse udenfor tid og ind i krop og sjæl:=)

Hvor skal jeg bo?
Du skal bo på det nye, moderne og atmosfære fyldte Aloe Boutique & Suites hotel med et overflod af havudsigt, – det er et hotel kun for voksne. Du er 20 meter fra den private beach, hvor du kan sætte dine fødder i sandet og lande dybt i nærværet. Smide dig på en sol stol og lade solen gennem varme dig med masser af D vitaminer og velvære, springe i bølgen blå, når du er klar og skal svales. Du får også adgang til et super lækkert poolområde med ligge stole og parasoller. Her er en høj og stilfuld kvalitet med fokus på kundetilfredshed.

Hotellet ligger i det hyggelige Almyrida-område øst for Chania og 5 km fra Kalives. I et lille fiskerleje med små, hyggelige restauranter og charmerende tavernaer. Du vil kunne dufte den græske stemning og nyde synet af himmel, der møder det dybe mediterranske hav.

Hvad kan jeg opleve udover Yoga og Breathwalk?
Du kan vælge at komme på dags-udflugter og de bookes når vi er ankommet på hotellet. Her vil ligge en mappe med hvilke oplevelser i kan vælge. Bravo Tours rejseleder service er vores kontakt dernede og de hjælper dig/os med at arrangere
ture. Vi aftaler nærmere hvem der har lyst til at tage afsted sammen på de mulige udvalgte ture. Og har du ikke lyst til udflugt, så er det bare at summe rundt, nyde stemning og service omkring hotellet eller tage på græsk sightseeing i nabolaget.
Der er hyggelige frokost restauranter tæt på hotellet. 

Registrering og betaling til Bravo Tours:
Tilmeld dig HER
Gennem dem kan du også bestille rejseforsikring og afbestillingsforsikring.
*Vi rejser fra Kbh fredag den 25. sept. kl 14.25 og lander 18.55.
Hjemrejse fredag d. 2. okt. kl. 19.55 og vi er hjemme 22.20.

Hvad koster det?
Bestiller og betaler du et depositum på 1800 kr. inden den 31. marts 2020, får du rejsen til Early Bird 7798 kr. *Efter den 31. marts 2020 siger prisen med 300 kr.

Prisen inkludere:
Flyrejse Kastrup/Billund – Kreta tur/retur
 Transfer lufthavn – tur/retur
Du deler dobbelt værelse 
 Ophold på Aloe Boutique & Suites hotel
Morgenmad, vand, kaffe, the
Aftensmad, vand
15 timers Yoga i 5 dage. 2 gange dagligt med en variation fra sundhedsfremmende Yoga, Mantra/Meditation, afspænding og Breathwalk. 1½ time Morgen og 1½ time aften. Mette Tost er din Yoga guide alle dage.
Du har adgang til dansk rejseleder service, herigennem kan du booke udflugter og får hjælp til hvad du nu har brug for.
Bidrag til rejsegarantifonden

NB: Der er kun 3 enkeltværelser på hotellet, det koster 2400 kr. i tillæg og du kontakter Bravo Tours omkring dit ønske når du booker og betaler dit depositum.

Hvad med Yogaudstyr?
Du tager din egen Yoga måtte med dig. Jeg anbefaler dig at du investere i et Yoga håndklæde til din måtte, små dejlige massage bolde, jeg rejser altid med mine fra
Jill Miller. Tag evt. et dejligt stort tørklæde med du kan bruge som tæppe når du skal have afspænding.

Hvor foregår undervisningen?
Vi har adgang til en skøn udendørs terrasse som er overdækket med et sejl. Et indendørs trænings rum og et område ved stranden. Jeg giver alle besked om klassens udvalgte område for dagen. 

Du får 7 berigende dage, med tid til personlig fordybelse og ultimativ kropslig Yoga forkælelse. Din rejse udenfor tid og ind i krop og sjæl.
Du er i trygge og erfarne hænder hos Mette Tost, – din Yoga instruktør. Kom med, giv slip på ”to do listen”, land dybt i dit indre og i Yoga måtten, med fantastiske og vitaliserende øvelser, som bringer din krop, nervesystem og dit sind ind i fornyet ro og mentalt overskud.

Yoga scenen er sat i perfekte græske rammer og du nyder dit sensommer ophold på det atmosfære fyldte Kreta, der emmer af sjæl, charme, historie, naturskøn omfavnelse og en tid der kalder på hygge. Her er plads og tid til at du kan komme HELT ned i tempo, nyde at flyde og tage dig kærligt af dine behov og få lyttet til hvad dit indre har savnet.

Mette har en helt unik evne til at skabe et trygt hjerterum, som du vil nyde i fællesskabet med en fantastisk inspirerende kvinde gruppe. Du kan vælge de gode lange tøse snak, glade grin eller trække dig i stilhed, hvis din sjæl og sind kalder på det. Du får masser af frihed til at ånde…

Du får fornøjelsen af en Yoga praksis der indeholder:
Kundalini Yoga med bløde, effektfulde og transformerende Kriyaer, Mantra
og Meditation. Mettes unikke sammensatte opvarmnings programmer,
Mindful-Soul-Walk med unik Breathwalk teknik. Syngeskåle med dyb forløsning
og en højnet energi kalibrering til åndedrætsmeditationer.

Det her bliver din Yoga oplevelse:
Mindfuld bevidstheds træning, plejende selv-omsorg, nærvær med forløsende dybe åndedræt, anti-stress, energi boost, vitalitet, styrket nervesystem, balance, fokus og grounding. Du styrkes psykisk og fysisk og du lander med smil på læberne, klar til et efterår med masser af overskud. Dine ultimative Yoga dage, klar til at hele dig…

***Læs HER og HER hvad elever og tidligere retreat deltagere siger om Mette Tost