Online Video Tv

Mette_Tost_online_video_Kundalini_Yoga

Har du svært ved at finde tid til at komme afsted til din Yoga praksis. Så tvivl ikke længere for nu kommer din Yoga praksis hjem til dig eller med i dametasken…!

Tag den med, hvor end du vil nyde din Yoga Prime Time
Gå online i dag og med linket www.yogavideo.tv/tostyoga så får du 20% i rabat.

Herinde Online, vil jeg dele de mest virksomme og effektfulde åndedrætsteknikker, meditationer og øvelser med dig. Dem jeg ved der kan støtte dig i din travle hverdag, så du nemmere kan være dig og samtidig huske at trække vejret. Jeg har taget hensyn til tiden så du nemt kan få din Online træning passet ind i dagen. Jeg vil fortsat udbygge min portfolio derinde, så der bliver et mix af korte, mellem og længere trænings forløb.
Vi ses derud ei det store Yoga Cyber Space…

Jeg er i glad samarbejde med Brian og Helene der har startet YOGAvideo.tv. Jeg sender dem stort tak med Applaus, da det er et super fantastisk initiativ, at have satset og startet din Online Yoga portal. Det giver dig en chance for at holde din egen personlige praksis i live hjemmefra. Og det giver mig en chance for at dele specifikt og målrettet til dig som ikke er i nærheden af min ugentlige klasser. Jeg er SUPER henrykt og glad for at jeg nu findes derinde og jeg ønsker dig et glad, varmt velkommen og god fornøjelse med din træning:=)
yogavideo_tv_Mette_Tost_2015_

Optagelserne har fundet sted i det skønne Studio Nia på Frederiksberg. Camilla der ejer stedet har været så sød at sponsorere mig med lokalet til min første og snart anden optagelse. Så stort tak til Camilla og hendes danse Studio Nia.Du kan læse mere om både skønne Camilla og hendes Studio Nia her: www.studionia.dk

Studio_Nia_Tost_Yoga