Natur Inspiration Frederiksberg Have

For mig er Frederiksberg Have noget ganske særligt. Tilbage i tiden da jeg tog min design uddannelse kom jeg ofte her og nød de smukke omgivelser. Jeg var overvældet af slottet og alt den skønhed der lå omkring. Nu efter jeg er blevet Kundalini Yoga instruktør bruger jeg mange flere timer herinde både aktivt og meditativt. Mit sind og min krop glædes over alt den friske prana og de smukke rige og grønne omgivelser. Og ikke mindst det rige dyreliv som ofte er ganske underholdende.

Jeg elsker at fotografere og vil derfor gerne dele lidt forskellige fotos med dig. Her kan du lade dig inspirere og se frem til at blive guidet igennem haven og frem imod fornyet energi og højt humør.

Når vi går Breathwalk rundt i haven går vi både på stier og plæner…
Mette_Tost_Shadow_Breathwalk

Breathwalk_pictures_Mette_Tost

Haveselskabets_Have_by_Mette_TostHaveselskabets Have – Det lille Japanske område, – så charmerende…