Om Mindfulness

At investere i Jeres medarbejdere skaber overflod af plus på bundlinjen.
Tilfredse medarbejdere = Tilfredse kunder…
Book mig til Jeres Mindfulness Millennium pakker til erhvervslivet. Til teams, ledere eller som solo forløb til enkelte medarbejdere der er stress-ramte. Nedsæt syge fraværet og øg arbejdsglæden. Lad os tage en glad dialog om hvad der skal til af Mindful pusterum i Jeres arbejdsdag. Bliv guidet i brugen af de yogiske værktøjer som styrker og skaber et dynamisk og mentalt fokus, fornyet overskud og energi til at øge bundlinjen. Er det ikke bedre at forebygge allerede nu? Hvis i kombinere Yoga med Mindfulness Millennium værktøjer så er i godt igang…

Hvor stammer Mindfulness fra?
Mindfulness stammer oprindeligt fra Buddhismen og betyder nærvær, at leve i nuet. Her benyttes meditations teknikker, der skaber balance imellem krop og sind. Teknikker der træner dig ind i et meditativt nærvær og ro i sindet. Du lære at observere og opleve øjeblikket som det er nu og her. Mindfulness er herfra videre udviklet ind i Yoga øvelser der også fremmer og træner dig på at være en Mindfuld person.

Hvad er Mindfulness Millennium?
Det er hele min personlige livserfaring i brugen af teknikker og Yoga der samles i Mindfulness Millennium. Du får adgang til min viden, visdom og mission, som er baseret på 30 års erfaring inden for selv-udvikling, der nu forenes igennem undervisning og inspirator til Livs-Velvære.

Det er blevet 100% klart og tydeligt for mig at kroppen er vores vigtigste budbringer af livskvalitet. Den er vores direkte telefoniske hotline, som konstant ringer os op med signal beskeder, som vi skal lære at tolke. Dit åndedræt er her din største livs gave. For ved at træne på dit åndedræt, har du det bedste redskab til at tage det kropslige opkald, når tid er. Derfor vil du med min Mindfulness Millennium lære, hvad ekstra fokus på åndedrættet betyder for en Mindful opmærksomhed. Hvad det betyder for dig personligt, i relationer og din oplevelse af livet og dine valg.

Med mine Mindfulness Millennium redskaber kan du forebygge og håndtere stress, angst, tankemylder og søvnproblemer. Her kan benyttes guidede meditationer, HeartMath Meditation, åndedrætsteknikker, opmærksomhedsøvelser og Yoga øvelser for at komme ind i en nærværende kropslig og Mindful opmærksomhed.

Med Mindfulness Millennium forholder du dig til din krop, følelser og omgivelser objektivt og neutralt. Du er nærværende og fuld opmærksom på nu og her. Du træner på at holde alle dine sanser vågne, ikke at dømme dig selv og dine tankemønstre, acceptere både det positive som negative og lade sind være sind. Du kan observere og opleve øjeblikket uden at tage stilling til din følelsesmæssige stress respons.

At være Mindful betyder billedligt at du kan tage en mental pause og et skridt væk fra eks.: stress oplevelsen af den sidste time der er åben for jule shopping den 23. dec. i Magasin, blot se på flokken af ivrige, stressede og aggressive jule shoppere som er i sidste øjeblik. Alle er helt vilde i blikket, top stressede, mentalt fraværende og shopper mere irrationelt end målrettet.  Mens du fortsat trækker dine dybe bevidste åndedræt og roligt bevæger dig væk og hjem i dig selv…