Mette Tost

Jeg er tidligere kampsports pige – out-going med slag i frikadellen. Så at gå ind i Kundalini Yogaens verden var jo totalt NOT GOING TO HAPPEN….troede jeg… 
Mette_Tost_karate_personal_record

Min dejlige veninde Eva tog uddannelsen og delte begejstret hvad Kundalini Yogaen gjorde for hende og kunne gøre for mig. Jeg var top stædig i et års tid hvor jeg ikke var parat til at prøve det. Men en skønne dag fik Eva chancen til en kort intro med lidt åndedræt og øvelser som jeg selv kunne praktisere hjemme. Jeg begyndte at græde ved første meditation og åndedrætsteknik – det var glædeståre der fyldte mig og samtidig en stor ydmyghed. Noget rørte sig dybt indeni og jeg forelskede mig i Kundalini Yogaen ved første åndedrag. Jeg landede selvfølgelig i Evas træningstimer, som jeg nød hver uge indtil hun rejste. Her fandt jeg ud af at Kundalini Yogaens meget aktive, effektive og enkle øvelser nemt kan holde en energi bombe som mig beskæftiget. Her finder jeg ro og styrke i alt hvad jeg er og her forenes min store passion fysiologi, psykologi og spiritualitet.

Kort efter kom muligheden for at tage uddannelsen her i Danmark og jeg er nu SKY – International Certificeret Kundalini Yoga instruktør. I begyndelsen ville jeg kun bruge Kundalini Yogaen som hjælp – til selv hjælp – men nu brænder jeg for at dele denne unikke viden med dig. Du skal også have samme glæde, gavn og indsigt i denne rige oase af fantastiske, nyttige, effektfulde og magiske værktøjer.

Kundalini Yoga skaber virkning og effekt langt ud over en træningstime på måtten. Den udvikler, støtter, vækster og følger dig videre ud i livet – No wonder, at den kaldes hverdagens yoga.

Kundalini Yoga Rocks! – Det er total body, mind and soul workout!

Vi ses på måtten til åndedrag der puster LIV I LIVET…

Mette_Tost_Mandala_Meditate_Mercury_Projection