1:1 Yoga Forløb

1:1 Yoga Forløb til din Hjemme Yoga Praksis!

Nu kan du få dit eget personlige Yoga forløb som kan støtte dig psykisk, fysisk og spirituelt. Du får glæde af alt min viden og erfaring, som giver dig Yoga i hjertehøjde.
Samt adgang til mit Yogiske Livs-Apotek med overflod af sundhed og mental
hygiejne på alle hylder. Læs her hvad Sidsel vil dele med dig om hendes oplevelse

Her er hvad Sidsel siger om sine 1:1 forløb, jeg gav hende disse 3 spørgsmål:
Hvad betyder det for dig at du får dit eget personlige skræddersyet yogiske forløb?
At have sit helt eget personlige yoga forløb er den mest ultimative gave, man kan ønske sig. Med udgangspunkt din personlige ståsted, erfaring og ønsker, er det at få sin eget yoga forløb en kraftfuld øjenåbner for hvordan man gennem sin yoga praksis, kan skabe de forandringer, man ønsker sig i livet uden for måtten.
Sidsel_Mette_Tost_Lambi_Yoga_1_1_2016

Hvordan bruger du det i din daglig dag?
Det gode ved Mettes programmer, er at man kan bruge dem med stor fleksibilitet i hverdagen, og man derved hurtigt får gavn af forløbet, hvad enten man har 10 minutter om morgenen, eller et par timer om søndagen til at fordybe sig i sit individuelle program.

Hvad er det Mette kan som din personlige Yoga instruktør?
Mette er som yoga instruktør både omsorgsfuld og konfronterende i sin tilgang, hvilket skaber både balance og dynamik i forløbet. Hendes konstante nysgerrighed og dybe engagement i at udvikle sine elever, skaber grobund for evig forandring og fornyelse på både yoga måtten og i livet udenfor. Med sin menneskelige indsigt og kreative tilgang, er hun en inspirationskilde, til at gøre yoga’en til din egen, og integrere den på en måde, der giver mening for dig.

Er du nu TOP MOTIVERET med at starte din egen personlige Yoga praksis?
Så er jeg klar til at hjælpe dig…
Kundalini_Yoga_Day_Kit_Basic_tostyoga
Vælg Kundalini Yoga Day Kit Basic som din perfekte start på Livs-Velvære.

Få Mette som din personlige træner.

Du får:
1: Indledende telefonisk samtale.

2: Du skriver til mig omkring dit daglige behov og om du har specifikke udfordringer, det kan være psykiske som fysiske udfordringer.

3: Herefter bruger jeg 3 timer på at sammensætte dit personlige og eksklusive Yoga program. Dit tema bestemte program vil altid indeholde; opvarmnings øvelser, Kriya og Meditation.

4: Herefter mødes vi til din 2 timers Kundalini Yoga session i Kbh Centrum. Hvor jeg gennemgår dit program og øvelserne. Skal jeg komme hjem til dig skal du lægge transport tid oven i prisen. Prisen aftaler vi når vi har vores indledende samtale.

5: Du får dit program som udprint, så du nemt kan fortsætte din træning hjemme.
Pris 1600 kr. for 5 timer 

Stor varm hilsen fra Mette Tost

Mette_Tost_beach_dreamy1
Du er i trygge hænder hos Mette som er uddannet International Certificeret Kundalini Yoga instruktør, Svensk Certificeret Terapeutisk Breathwalk instruktør, HeartMath Meditations Coach. Har taget webinaret Somatic Psychology for Yoga Teachers – The Polyvagal Theory, The Anatomy of Safety, Yoga Therapy For Shock Trauma: From Car Wrecks to Slips & Falls. Mette tilbyder også Business Mindfulness pakker til erhvervslivet, personlig Stresscoaching og Yoga Retreats
i 2018 til Samsø og 2019 til Himalaya.