Kundalini Yoga Coaching

Følger du dit hjerte?
Kundalini Yoga har bragt mig en masse kærlig støtte, styrke og redskaber til at følge mit hjerte. Endelig er jeg på det rette spor og bruger mig selv rigtigt, der hvor det betyder noget og der hvor jeg kan være med til at gøre en forskel. Kundalini Yoga er mere end blot almindelig yoga, den følger dig udover måtten og videre ud i livet. Den skaber og bringer dig bevidsthed, parathed og åbenhed til at vælge DIT liv i sandhed og vælge fra dit hjerte.
Når først du har mærket hvad den kan gøre for dig, så er det blot at nyde din indre frihed, forvandling og transformation. Dit energi skifte vil sprede sig som ringe i vandet og dine omgivelser vil måske spørge dig “Hvad har du gjort ved dig selv? Du virker forandret, du stråler og virker så glad og afslappet.”

Er du parat til at leve DIT liv?
Så kan jeg tilbyde dig individuelle forløb hvor jeg coacher dig med Kundalini Yoga.
Vi starter med en samtale som kan hjælpe mig med at forstå, hvad og hvor du er i livet. Hvilken støtte mangler du for at kunne leve dit fulde potentiale og være glad i dine valg.
Udfra det sætter jeg et program sammen til dig og du møder op til en 2 timers session hvor vi gennemgår hele programmet og jeg guider dig igennem øvelserne. Med Kundalini Yoga har jeg her muligheden for at sammensætte alle typer programmer. Både det der kan støtte dig psykisk, fysisk som spirituelt eller et miks.

Dit individuelle program vil bestå af en opvarmning der støtter op om Kriya og tema, selve Kriyaen, en Meditation og et par åndedrætsteknikker der kan bruges i løbet af dagen. Jeg tænker altid i her og nu træning, der hvor du kun behøver at bruge mellem 3-15 minutter – “Day-Express Kundalini Yoga Kit.”. Samtidig kan du også træne den lange version når du har tiden. At træne i stress giver ingen dybde eller forløsning i kroppen. Derfor er det vigtigt med redskaber der bringer dig flere muligheder. Resten er op til dig og din egen personlige lyst til at vedligeholde din krop og sind.

Du kan også vælge at tage en Access Consciousness inden jeg sammensætter programmet. Det er en fantastisk energi behandling der sætter skub i dit energi flow og cleare for gamle låste overbevisninger m.m..
Du kan vælge at modtage moduler på Skype eller som Face2Face sessions, eller måske ønsker du et miks. Du vil modtage programmet som en Pdf fil så du kan printe og bruge det hjemme.

Priser og Modul valg:

Modul 1 – Kundalini Yoga Day Kit Basic. Pris 1250 kr.
1:
Indledende telefonisk samtale eller du kan maile mig omkring dit behov.
2: 2 timers Kundalini Yoga session med gennemgang af program og øvelserne.
Du er altid velkommen til at maile til mig hvis du har spørgsmål eller behov for at dele.

Modul 1 – Kundalini Yoga Day Kit Basic med 1 Access Bars behandling Pris 1850 kr.
1: Indledende telefonisk samtale eller du kan maile mig omkring dit behov.
2: 1 times Access Consciousness behandling så vi sætter skub i dine energier og din         forvandling. Jeg får her muligheden for at fornemme hvor du er energi mæssigt.
3: 2 timers Kundalini Yoga session med gennemgang af program og øvelserne.
Du er altid velkommen til at maile til mig hvis du har spørgsmål eller behov for at dele.

Modul 2 – Kundalini Yoga Day Kit Deluxe. Pris 3350 kr.
1: Indledende telefonisk samtale eller du kan maile mig omkring dit behov.
2: 1 times Access Consciousness behandling så vi sætter skub i dine energier og din         forvandling. Jeg får her muligheden for at fornemme hvor du er energi mæssigt.
3: 2 timers Kundalini Yoga session med gennemgang af program og øvelserne.
4: 3 X 1½ times Kundalini Yoga sessioner hvor vi følger op på dit program og/eller udvider med mere. Livet leves og du rykker måske så hurtigt at du har brug for ændringer og dem følger du og jeg op på. Du kan vælge dem som Skype sessions eller mødes face2face.

Dette modul kan du træne i 1½ måned og vi aftaler datoer så du har noget at holde dig op imod. Du laver en trænings aftale med dig og mig. Du kan i denne periode også maile og ringe til mig hvis du har spørgsmål.

Modul 3 – Kundalini Yoga Day Kit Deluxe Extension. Pris 5950 kr.
1:
Indledende telefonisk samtale eller du kan maile mig omkring dit behov.
2:
3 X 1 times Access Consciousness behandling der fordeles over de 4 måneder. Vi sætter skub i dine energier og din forvandling via behandlingerne. Du får chancen for at arbejde dybere og få clearet gamle låste overbevisninger der holder dig tilbage. Sammen med Kundalini Yoga vil du her få en massiv hjælp til transformation og udvikling.
3: 
2 timers Kundalini Yoga session med gennemgang af program og øvelserne.
4:
5 X 1½ times Kundalini Yoga sessioner hvor vi følger op på dit program og/eller udvider med mere. Livet leves og du rykker måske så hurtigt at du har brug for ændringer og dem følger du og jeg op på. Du kan vælge dem som Skype sessions eller mødes face2face.

Dette modul kan du træne i 3 måneder og vi aftaler datoer så du har noget at holde dig op imod. Du laver en trænings aftale med dig og mig. Du kan i denne periode også maile og ringe til mig hvis du har spørgsmål.

Praktisk:
Du kommer i afslappet træningstøj og har ikke spist to timer forinden. Jeg har yogamåtte og tæppe.

Quote by Yogi Bhajan.
“Kundalini Yoga is a science, which works on the seven chakras, the arcline (the 6th body) and the aura (the eight chakra). It works directly on the total energy, and that flow of energy has one simple way: either you sway it or it sways you. Either you are above the energy and ride it, or you go below the energy and it rides you. That is where Kundalini Yoga fits in; you will learn to ride your energy, to experience it and penetrate any given situation to attain a balance.”