Hvem har skabt HeartMath?

HeartMath grundlægger Doc Childre er en global autoritet i at reducere stress, opbygning af modstandskraft og optimere personlig effektivitet. Han er ophavsmand til HeartMath® System, som indebærer praktisk, hjerte-baserede værktøjer og teknologier, som folk i alle aldre og samfundslag kan bruge til at forbedre sundhed, ydeevne og velbefindende. HeartMath System bruges af mere end  500 virksomheder, militæret, hospitaler, klinikker, skoler og tusindvis af børn og voksne.

I 1991 grundlagde Doc Childre non-profit HeartMath Institute (HMI) i USA, en forskning og uddannelse organisation. HMI organisatoriske, uddannelsesmæssige og kliniske forskning i den emotionelle fysiologi og selv-regulering er blevet offentliggjort i peer-reviewed videnskabelige tidsskrifter og præsenteret på mange videnskabelige konferencer verden over. Gennem 24 år har han og dygtige forskere, udviklet på en teknik der kan bruges til at forbygge og helbrede stress, PTSD, trauma m.m.. Her kan du følge alt Deres forskning: https://www.heartmath.org/research

HeartMath Institute har udviklet en moderne teknologi du kan bruge til at forebygge og helbrede stress. Med HeartMath moderne prisvindende biofeedback teknologi; Inner Balance Sensor, har du visuelt og in real time mulighed for at følge din egen Coherence eller Incoherence. Med en øresensor har du dine egen personlige og direkte måling af din HRV=hjerterytme, Puls, Coherence i tidsforløbet og Spectrum der læser balancen imellem dit sympatiske og parasympatiske nervesystem.
IPAD_Sensor_HeartMath_Tost_Yoga

 

 

 

 

Intelligent Energy Management!
Her er hvad HeartMath Institute siger om vigtigheden af Resilience/Modstandskraft.