Healing Bliss

TOST YOGA Your personal Wellness tilbyder dig Healing Bliss™
Healing Bliss støtter og plejer dit unikke Livs-Flow med bløde forløsende energier. Behandlingen er til dig der har brug for at sætte dig selv i kærligt centrum. At slippe det der strammer om sjælen og stråle med hele dig og dit livs potentiale. Du lander trygt og balanceret i dit sympatiske og parasympatiske nervesystem, – en ægte destresser, som vil invitere din krop og sind ind i en dyb selv-healings proces. At slutte fred med fortiden og vælge nutiden sætter dig fri. ”You Deserve To Be Happy And Loved.”
TOST_YOGA_healing_inspi1_Pris og og afbudsbetingelser:
1 time pris 650 kr.
Betaling kontant eller MobilPay til 21731472. Book tid hos Mette med sms eller ring. Behandlingen foregår i Valby og adressen får du når du bestiller din tid. Her afbestilles 24 timer før behandlingen med sms til 21731472, afbud senere faktureres med fuld pris.

Petra siger om sin Healing Bliss hos Mette:
“Mette førte mig ind i behandlingen med hendes
beroligende hænder på mit hoved, fødder og krop.
En stor bølge af varme spredte  sig fra hovedet til
resten af kroppen. Jeg har brug for at få plantet
mine ben solidt på jorden igen og bekræfte min
plads i mit liv. Hendes behandling gav mig en
god start i den retning.”

Hvordan foregår det?

  1. Vi åbner vores Healing session med en kort samtale som hjælper mig med at fornemme hvad jeg kan hjælpe dig med.
  2. Du ligger fuld påklædt på en briks med et tæppe over dig. Det eneste du skal gøre er at slappe af, holde dig blødt modtagende i en omsorgsfuld Healing Bliss atmosfære, til lyden af vidunderlig stemnings musik.
  3. Her energi åbnes med specielle Healings teknikker, som inviterer og åbner din krop og sind for sanselig modtagelighed, balance, velvære og transformation.
  4. Din krop kalder på hvad den har brug for. Disse signaler og impulser følger Mette ved at arbejde rundt på din krop med Healings teknikker.
  5. Jeg starter og slutter af med sanse dufte som afspænder, løfter vitalisere og styrker. De arbejder dybt i kroppen og på hele dit æteriske lag.

Hvad er Healing Bliss™?

  1. Healing Bliss er en blød men stærkt forløsende energetisk behandlingsform, som påvirker dit parasympatiske og sympatiske nervesystem. Stagneret energi forløses fra din krop og de psykosomatiske reaktioner vil slippe.
  2. Din Vargusnerve stimuleres til at destresse og her afhjælpes på psykiske og fysiske ubalancer. Vargusnerven er sammensatte nervefibre som næsten er lige så tyk som din rygmarvsnerve. Den er primært sensorisk styret og sekundært motorisk styret. Vargusnerven starter i din hjernestamme lige bag ørerne, vandre ned langs siden af halsen på tværs over brystet og ned til maven. Den forbinder hjernen med maven, fordøjelseskanalen, lunger, hjerte, milt, tarme, lever og nyre. Den har stor betydning for dit velvære.
  3. Du vil opleve fornyet glæde og et livs potentiale som flyder frit med fornyet vitalitet og overskud.
  4. Den vil bringe dig indre ro, mental klarhed og øge din intuition.

TOST_YOGA_healing_inspi2_