Handelsbetingelser

Vores sikkerhed ved betaling med kort:

Det er både let og sikkert at betale med kort hos os. Når du bruger dit betalingskort hos os, krypteres dine oplysninger ved hjælp af et SSL certifikat, hvilket umuliggør det for andre at snuppe de betalingsoplysninger, du sender til os. Dine betalingsoplysninger bliver kun brugt til selve betalingen, og bliver ikke gemt eller brugt yderligere. Betalingssystemet er godkendt af Stripe og PayPal.

Du kan benytte følgende kort:
Stripe: Visa og Mastercard
PayPal: Visa, Mastercard, American Express og Discover.

Enkelte produkter til kurv:
Her kan du også vælge at betale med bankoverførsel. Du mailer til Mette Tost på mette@tostyoga.com om hvad du ønsker at købe. Herefter vil du modtage bank information til betaling. Alle produkter skal være betalt inden du begynder at bruge dem. Når du melder dig til en klasse er det bindende. Altså trækkes klippet fra dit kort, medmindre du afmelder Yoga klassen inden udløbsfristen som er 10 timer før klassens start. Du afmelder selv via sms til Mette Tost på 2173 1472. Du må gerne forære et af dine klip til en veninde eller booke på hendes vegne. Blot send Mette en sms om pågældende information. Dine 5 klip bruges indenfor 2 måneder. Dine 10 klip bruges indenfor 3 måneder. Mette krydser dig af for hver deltagelse og har derfor styr på dine klip. Du kan også downloade dit personlige Pdf klippekort ved købet, hvis du ikke kan downloade det, så mail Mette Tost og herefter fremsendes Pdf i en mail.

Online med køb adgang og adgangskode:
Du kan træne ubegrænset på tostyoga.com, hvor som helst og når som helst. Alle produkter er TOST YOGA´s ejendom og dermed beskyttet af ophavsrettighederne og patent rettighederne. Du køber kun adgang til en brugerlicens. Det betyder det er ulovligt at låne din adgangskode ud til andre. Du må heller ikke dele materialet med andre uden accept fra Mette Tost. Det er dit ansvar at beskytte dit medlemskab. Ved misbrug afsluttes dit medlemskab og du har ikke længere adgang.

Yoga Retreat:
Her betales med bankoverførsel og du kontakter Mette Tost på mette@tostyoga.com for spørgsmål, tilmelding og bankoplysninger. Når først du er tilmeldt med betaling, kan beløbet ikke refunderes grundet vores planlægning. Men du kan altid give din plads til en anden. Du er først endelig tilmeldt når du har betalt. Mette Tost mailer altid en bekræftelse når penge er modtaget.

Fortrydelsesret på løbende online tjeneste ydelser:
Dine online med køb adgang løber fra den dag du betaler. Tjeneste ydelsen påbegyndes før fortrydelsesretten udløber på 3. dagen. Hvis man benytter sin fortrydelsesret kan kun det halve beløb returneres, såfremt det ikke er taget i brug, ‐ her vil det fulde beløb returneres.

Persondatapolitik:
Vi giver ikke dine personoplysninger til tredjepart. Vi indsamler kun de personoplysninger, du selv giver os ved registrering som TOST YOGA kunde og medlem. Samt til workshops, retreats, kontaktformularer, tilmelding til nyhedsmails osv. Informationerne bruges kun til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet til.

Forbrugerklagenævnet:
Mette Tost har adviseret sig hos forbrugerklagenævnet. Således at handelsbetingelser giver dig som forbruger en tryg oplevelse med e‐handel hos TOST YOGA. Skulle du have behov for at vide mere om dine rettigheder som forbruger kan du læse mere på http://www.forbrugerombudsmanden.dk/

Du handler med TOST YOGA
Ejet af Mette Tost som træffes på mobil 21731472 eller mail mette@tostyoga.com. Indenfor 24 timer vil du få svar på eventuelle henvendelser.