Access Energetic Facelift

TOST YOGA Your personal Wellness tilbyder dig Access Energetic Facelift™:
Energetisk ansigtsbehandling er den ultimative form for selv-forkælelse og selv-omsorg, – enhver kvindes must-have. Hele dit ansigt udstråler alt hvad her sker i dit indre, fra alt det ydre som påvirker dig. Behandlingen vil forløse din nakke- og ansigtsspændinger og stress forløse hele din krop. Det bringer dig et fornyet foryngelses look, glatte på rynkerne, en sparkling glød med udstråling og skinnende øjne, total afslapning og du fyldes op med glæde og vitalitet. “Be Your Own Kind Of Beautiful.”

Petra siger om sin behandling:
“At være til behandling hos Mette er som en rejse ind i Paradiset, hvor lyset, musikken og duftene flyder sammen og vugger kroppen og sindet til ro. Den 1 times lange ansigts behandling fik hele min krop til at slappe af. Mit ansigt føltes yngre. De små tryk og energi vibrationerne fra Mettes fingre fik alle mine muskler til at slappe af. Lige bagefter behandlingen var jeg enormt træt i arme og ben. Men efter en stund følte jeg masser af energi og lykke som susede igennem kroppen og jeg følte mig fuld af liv igen.”

2018 priser og afbudsbetingelser:
1 time koster 500 kr. normal pris 650 kr.
Betaling kontant eller MobilPay til 21731472. Book tid hos Mette med sms eller ring. Behandlingen foregår i Valby og der afbestilles 24 timer før behandlingen med sms til 21731472, afbud senere faktureres der med fuld pris.

Hvordan foregår det?

 1. Du ligger fuld påklædt på en briks med et tæppe over dig. Det eneste du skal gøre er at trække vejret dybt og tage imod en times forkælelse af dig og dit ansigt. Nyde at flyde dybt ind i foryngelse og lethed med bløde og blide berøringer.
 2. Her energi åbnes med specielle Access teknikker omkring hoved, fødder og hænder, som vil få din krop og sind til at slappe af og naturligt invitere til modtagelighed overfor energi processen.
 3. Herefter med Facelift blide, holdte berørings løft af specifikke punkter og zoneområder på bryst, nakke, hals, ansigt og hoved.
 4. Behandlingen Access energi afsluttes, så alt du har modtaget manifesteres i dit smukke ansigt og fantastiske krop.
 5. Bonus effekt er ekstra healing fra Mettes hænder,- en automatisk forstærker af din behandlings oplevelse.
 6. Jeg starter og slutter af med sanse dufte som afspænder, løfter vitalisere og styrker. De arbejder dybt i kroppen og på hele dit æteriske lag.

Hvad er Access Energetic Facelift™ behandlinger?

 1. En blid og beroligende behandlingsform som energi forynger dit ansigt og krop.
 2. Ved at forløse spændingerne muskulært og energetisk vil rynkerne fremstå mindre synlige. Her siges at efter 20 behandlinger vil du opnå et permanent look.
 3. Her berøres zoneområder i ansigtet som eksempelvis omkring ”dobbelthagen”, kindben, poser under øjnene mfl. Områder hvor vores stress sætter sig og vises som ældningstegn og bekymringsrynker.
 4. Access Energetic Facelift er en videre udvikling af Access Bars Consciousness. Har du prøvet behandlingen vil du derfor fornemme genkendelsen.
 5. Access Energetic Facelift™ tilbydes i mange professionelle Spa’er, massageklinikker, plastik kirurgiske klinikker og Wellness centre verden over.
 6. Ved Access Energetic Facelift anbefales det at her ikke benyttes musik under behandlingen da effekten mindskes. Fordi musik ofte er ladet med følelsesmæssig stemning som ikke er din originale lyd. Men ønsker du musik for bedre at slappe af, så sættes her musik på.