Book Access Bars behandling

En Access Bars behandling er ren forkælelse for din psyke og fysik. Tag din “Time Out” på briksen, slap af og blot modtage.
Med Access Bars får du muligheden for at tage hånd om dig selv, slette gamle overbevisninger og mønstre der har blokeret for din glæde og forandringer. Access Bars er så effektiv at det svare til at du sletter din gamle hardisk og du rebooter hjernen og systemet. Lidt alla som ved Control Alt Delete knapperne.

Savner du mere ro, glæde, nærvær, omsorg, balance, at sove bedre, mindre stress, frihed til at være dig, at ændre gamle reaktions mønstre, at slette gamle overbevisninger som ofte ikke er dine egne, at arbejde med det du ønsker, at vælge kærligheden, at skabe forandring, at være DIG og leve dit fulde potentiale, så er Access Bars noget for dig…

Helle siger om sin Access Bars Behandling:
“Den gav mig en dejlig mental indre ro. Jeg følte mig nulstillet på en god måde, næsten som at være blevet rebootet. Og var fysisk afslappet på en blød måde.”

Hvordan foregår det?
Du ligger fuld påklædt på min briks med et tæppe over dig. Det eneste du skal gøre er at slappe af og modtage.

AccessBars_hands
PRISER:
Pris 45 minutter 600 kr. /
Der betales kontant på dagen eller via MobilPay.
Pris for 1 time 800 kr. /  Der betales kontant på dagen eller via MobilPay.

Har du spørgsmål så mail til mig på HER.

Ønsker du at bestille gavekort så send en email og oplys mig om din bestilling, dit navn, adresse og betalings dato. Du betaler til Nordea Hvidovre afdl.: reg. nr. 2031 konto nr. 0725 156 146. Når jeg har modtaget din betaling sender jeg dig gavekort elektronisk. Gavekort har en løbetid på 2 måneder fra betalingsdatoen.

Hvad er Access Bars behandling?
Her trykkes blidt på 32 energi punkter der kaldes Bars som løber igennem og uden på dit hoved. Disse Bars præsenterer f.eks. healing, krop, seksualitet, penge, kontrol, håb og drømme, bevidsthed, kommunikation, magt og kreativitet med mere. Berøringen aktiverer disse punkter og der sættes gang i energi der frigiver og forløser den elektriske ladning, som holder på dine gamle faste overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser som du har samlet og gemt på hele livet. Dem som holder dig fra at leve dit eget liv. Ved denne energi clearing sættes der skub i din forandring og forvandling. Det skift der kommer i dig kan også sætte skub i livet omkring dig. Er du parat til at vælge det liv du fortjener?

En af grundlæggerne Gary Douglas siger:
” Hvad hvis du var villig til at pleje dig selv og drage omsorg for dig? Hvad hvis du var villig til at åbne dørene til at være alt det, som du har besluttet ikke er muligt for dig at være? Hvad skal der til, før du opfatter, hvor vigtig du er for mulighederne i denne verden?”

” At worst you feel like you had a great massage, at best your whole life will change.”

No_struggle_tost_yoga
Min egen personlige oplevelse:
Mit første møde med Access Bars var gennem et tilbud på Sweet Deal. Her købte jeg 3 behandlinger af Stine den vidunderlige kvinde. Sikken en ”instant wauw effect”. Jeg arbejder selv med healing og har prøvet mange forskellige healingsformer- og behandlingsformer. Men jeg må sige at dette var en utrolig stærk og kærlig oplevelse, som straks skabte energi flow, balance, nærvær og omsorg i min krop og mit sind. Jeg var straks solgt og tænkte at det her må jeg lære en dag. Tænk at ved en så enkel og effektiv teknik med lette berøringer af de 32 Bars ovenpå hovedet, kan sætte skub i udvikling og glad transformation.

Jeg husker at jeg ved den første behandling gik direkte hjem og sov. Det havde sat skub i så mange indre ting der skulle arbejdes på plads. Energierne var meget kraftige og jeg følte det var top spændende, at følge med i kroppen mens Stine arbejdede alle mine Bars igennem. De 3 behandlinger tog jeg indenfor 2½ uge og det gav præcist det skub og den støtte jeg skulle bruge i en svær periode i mit liv. Her stod jeg overfor store forandringer der bl.a. handlede om at turde lytte til mig selv og handle uden frygt.