Access Bars Consciousness

TOST YOGA Your personal Wellness tilbyder dig Access Bars®
Access Bars er en beroligende og omsorgsfuld behandling som påvirker dine hjernebølger. Effekten giver din krop og sind en dyb, dyb destresser med blød forløsning og plads til transformation. Du slipper træthed, stress, uro,  tankemylder, søvnbesvær og livs stagnering. Behandlingen opleves som Hjerne Wellness med en powerfuld energi clearing, som rydder op og renser ud i din gamle “hardisk”, rebooter hjernen og hele systemet. Din personlige Time-Out på briksen vil fylde dig med håb, mod, optimisme og styrke til at udleve dine drømme. ”You Where Born to Shine.”

Helle siger om sin Access Bars hos Mette:
“Den gav mig en dejlig mental indre ro. Jeg følte mig
nulstillet på en god måde, næsten som at være blevet
rebootet. Og var fysisk afslappet på en blød måde.”
Petra siger om sin Access Bars hos Mette
“En dejlig behandling som var dyb og afslappende.
Energi flowet tillod mit ubevidste at bearbejde mine
følelser og stress, – jeg følte mig skønt udhvilet bagefter.”
Marina siger om sin Access Bars hos Mette: 
På Mettes Retreats tilbyder hun også Acces Bars behandlinger. Jeg prøvede en behandling og det var fuldkommen fantastisk. Det var skøn selv-forkælelse. Jeg var på det tidspunkt meget tæt på at gå ned med stress og det fik hele min krop til at slappe af som jeg aldrig har prøvet før. Det var en fantastisk oplevelse af at få renset ud i mit hoved og tanker. Samtidig fik jeg en følelse af at der var direkte adgang til universet, alt var muligt. Bagefter var det som om at jeg havde fået en hovedrengøring og at alle de ting jeg var fyldt op af, faldt lettere på plads. Jeg har efterfølgende fået flere behandlinger og det er det samme der sker hver gang. Jeg tror jeg vil beskrive de som en rigtig god omgang hovedrengøring for krop og sjæl som jeg nødig vil undvære i dag. Det er et rigtig godt redskab for mig i min selv udvikling, tingene falder bare på plads.

Pris og afbudsbetingelser:
1 time pris 650 kr.
Betaling kontant eller MobilPay til 21731403. Book tid hos Mette med sms eller ring. Behandlingen foregår i Valby og adressen får du når du bestiller din tid. Her afbestilles 24 timer før behandlingen med sms til 21731403, afbud senere faktureres med fuld pris.

Hvordan foregår det?

 1. Du ligger fuld påklædt på en briks med et tæppe over dig. Det eneste du skal gøre er at slappe af, trække vejret dybt og holde dig blødt modtagende til total afslapning med dybdegående mental opladning.
 2. Her energi åbnes med specielle Access teknikker på hoved, fødder og hænder, som vil få din krop og sind til at slappe af og naturligt invitere til modtagelighed.
 3. Herefter primært på specifikke Access Bars punkter på dit hoved.
 4. Behandlingen Access energi afsluttes, så alt du har modtaget manifesteres i hele din fantastiske krop og sind.
 5. Bonus effekt er ekstra healing fra Mettes hænder,- en automatisk forstærker af din behandlings oplevelse.
 6. Jeg starter og slutter af med sanse dufte som afspænder, løfter vitalisere og styrker. De arbejder dybt i kroppen og på hele dit æteriske lag.

Hvad er Access Bars® behandling?

 1. Her trykkes blidt på 32 energi punkter som kaldes Bars, de løber igennem og uden på dit hoved. Ved at aktivere punkterne sættes her gang i en energi forløsning.
 2. Berøringen er en energi clearing der aktiverer punkterne som frigiver fastlåste elektriske ladet energi stagneringer.
 3. Energi clearing slipper faste gamle reaktions mønstre og selv-kritiske overbevisninger og følelser. Dem som har holdt dig fra en fri selvopfattelse, om at du er et FANTASTISK menneske født i frihed til at leve dit eget liv. Resultat er fornyet vitalitet og et kærligt skub til forandring og forvandling.
 4. Forebygger og mindske stress symptomer
 5. Forbedre din kropsbevidsthed, nattesøvn og mentale fokus
 6. En hjerne forsker har haft dykket dybere i hvilken effekt du opnår med Access Behandlinger. Det er utroligt, tag dig tiden til at se filmen. Se nederst på siden…
 7. Ved Access Bars anbefales det at her ikke benyttes musik under behandlingen da effekten mindskes. Fordi musik ofte er ladet med følelsesmæssig stemning som ikke er din originale lyd. Men ønsker du musik for bedre at slappe af, så sættes her musik på.

En af grundlæggerne Gary Douglas siger:
” Bevidsthed er evnen til at være til stede i dit liv, hvert eneste sekund, uden at dømme dig selv eller nogen anden. Det er evnen til at modtage alt, at afvise intet, og til at skabe alt det du ønsker i livet, mere storslået end det du har nu, og større end du kan forestille dig.

Hvad hvis du var villig til at pleje dig selv og drage omsorg for dig? Hvad hvis du var villig til at åbne dørene til at være alt det, som du har besluttet ikke er muligt for dig at være? Hvad skal der til, før du opfatter, hvor vigtig du er for mulighederne i denne verden?”

Book en Access Bars behandling…
” At worst you feel like you had a great massage,
at best your whole life will change.”