Access Bars Consciousness

TOST YOGA Your personal Wellness tilbyder dig Access Bars®
Access Bars er en beroligende og omsorgsfuld behandling som påvirker dine hjernebølger. Effekten giver din krop og sind en dyb, dyb destresser med blød forløsning og plads til transformation. Du slipper træthed, stress, uro,  tankemylder, søvnbesvær og livs stagnering. Behandlingen opleves som Hjerne Wellness med en powerfuld energi clearing, som rydder op og renser ud i din gamle “hardisk”, rebooter hjernen og hele systemet. Din personlige Time-Out på briksen vil fylde dig med håb, mod, optimisme og styrke til at udleve dine drømme. ”You Where Born to Shine.”

Helle siger om sin Access Bars hos Mette:
“Den gav mig en dejlig mental indre ro. Jeg følte mig
nulstillet på en god måde, næsten som at være blevet
rebootet. Og var fysisk afslappet på en blød måde.”
Petra siger om sin Access Bars hos Mette
“En dejlig behandling som var dyb og afslappende.
Energi flowet tillod mit ubevidste at bearbejde mine
følelser og stress, – jeg følte mig skønt udhvilet bagefter.”

2018 pris og afbudsbetingelser:
1 time koster 500 kr. normal pris 650 kr.
Betaling kontant eller MobilPay til 21731472. Book tid hos Mette med sms eller ring. Behandlingen foregår i Valby og der afbestilles 24 timer før behandlingen med sms til 21731472, afbud senere faktureres der med fuld pris.

Hvordan foregår det?

 1. Du ligger fuld påklædt på en briks med et tæppe over dig. Det eneste du skal gøre er at slappe af, trække vejret dybt og holde dig blødt modtagende til total afslapning med dybdegående mental opladning.
 2. Her energi åbnes med specielle Access teknikker på hoved, fødder og hænder, som vil få din krop og sind til at slappe af og naturligt invitere til modtagelighed.
 3. Herefter primært på specifikke Access Bars punkter på dit hoved.
 4. Behandlingen Access energi afsluttes, så alt du har modtaget manifesteres i hele din fantastiske krop og sind.
 5. Bonus effekt er ekstra healing fra Mettes hænder,- en automatisk forstærker af din behandlings oplevelse.
 6. Jeg starter og slutter af med sanse dufte som afspænder, løfter vitalisere og styrker. De arbejder dybt i kroppen og på hele dit æteriske lag.

Hvad er Access Bars® behandling?

 1. Her trykkes blidt på 32 energi punkter som kaldes Bars, de løber igennem og uden på dit hoved. Ved at aktivere punkterne sættes her gang i en energi forløsning.
 2. Berøringen er en energi clearing der aktiverer punkterne som frigiver fastlåste elektriske ladet energi stagneringer.
 3. Energi clearing slipper faste gamle reaktions mønstre og selv-kritiske overbevisninger og følelser. Dem som har holdt dig fra en fri selvopfattelse, om at du er et FANTASTISK menneske født i frihed til at leve dit eget liv. Resultat er fornyet vitalitet og et kærligt skub til forandring og forvandling.
 4. Forebygger og mindske stress symptomer
 5. Forbedre din kropsbevidsthed, nattesøvn og mentale fokus
 6. En hjerne forsker har haft dykket dybere i hvilken effekt du opnår med Access Behandlinger. Det er utroligt, tag dig tiden til at se filmen. Se nederst på siden…
 7. Ved Access Bars anbefales det at her ikke benyttes musik under behandlingen da effekten mindskes. Fordi musik ofte er ladet med følelsesmæssig stemning som ikke er din originale lyd. Men ønsker du musik for bedre at slappe af, så sættes her musik på.

En af grundlæggerne Gary Douglas siger:
” Bevidsthed er evnen til at være til stede i dit liv, hvert eneste sekund, uden at dømme dig selv eller nogen anden. Det er evnen til at modtage alt, at afvise intet, og til at skabe alt det du ønsker i livet, mere storslået end det du har nu, og større end du kan forestille dig.

Hvad hvis du var villig til at pleje dig selv og drage omsorg for dig? Hvad hvis du var villig til at åbne dørene til at være alt det, som du har besluttet ikke er muligt for dig at være? Hvad skal der til, før du opfatter, hvor vigtig du er for mulighederne i denne verden?”

Book en Access Bars behandling…
” At worst you feel like you had a great massage,
at best your whole life will change.”