Onsdage Online Kundalini Yoga Womens Space

Onsdags Online Release Kundalini Yoga Womens Space.
Her træner du i en privat lukket VIP Women´s Space klasse på Facebook.
Min Women´s Space VIP gruppe sætter fokus på at du tager kærligt
hånd om din private tid. Her, hvor du trækker stikket og finder et rum
i din travle hverdag og ånder dybt ind i dette trygge private online
fællesskab sammen med andre kvinder. Træn ubegrænset!

Dette unikke feminine forum er til dig, som vil mødes online hjemme.
Herinde vil jeg guide dig igennem en variation mellem min
tema bestemte Kundalini Inspired Yoga, Gong, Syngeskåle, Yin stræk,
Meditation, Mantra, Pranayam med mere.

Første onsdag i en ny måned har jeg Online Release med mig kl. 16.00.
Det betyder en ny frisk video med tema- og inspirations bestemt Yoga og
Meditation. Ind imellem byder jeg ind med en solo Bonus Meditation.
Pris og tilmelding læs HER.

Onsdage Online Kundalini Yoga Fusion Women´s Space – Kvinde du
tager kærligt hånd om din krop, sind og sjæl!

Online Kundalini Inspired Yoga Women´s Space er et unikt feminint forum
med plads til fremme alle dine kvindelige kvaliteter. Du er hjemme i din
trygge atmosfære med plads til humor og i et omsorgsfyldt online fællesskab.
Gennem Kundalini Yoga Fusion vil dit naturlige energi flow øges. Din krop
nervesystem og hormoner balanceres og styrkes. Du trænes i at fokusere,
bevidst lytte indad og skærpe din intution.

Du undervises i bevidste åndedrætsteknikker som bringer dig ind i dit maksimale, powerfyldte,vitale, kærlige og ærlige kvinde liv. Find ind til dit fulde potentiale og nyd Yoga værktøjer, som kan støtte dig fra måtten og videre ud i dit daglige liv.

I Kundalini Inspired Yoga anvendes fysiske krops øvelser, meditation, mantra, og åndedrætsteknikker der effektivt aktiverer kroppens energisystemer og øger kroppens naturlige energi flow. Kroppens nervesystem og kirtelsystem afbalanceres og effekten har en udrensende, vitaliserende og helende virkning der styrker krop og sind.

Onsdage Online Release Kundalini Inspired
Yoga
Women´s  Space datoer:

Onsdag d. 5. august 2020 kl. 16.00 – Rod Chakra
Onsdag d. 2. september 2020 kl. 16.00 – Hara Chakra
Onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 16.00 – Solarpleksus Chakra
Onsdag d. 4. november 2020 kl. 16.00 – Hjerte Chakra
Onsdag d. 2. december 2020 kl. 16.00 – Hals Chakra
Onsdag d. 6. januar 2021 kl. 16.00 – Pande Chakra
Onsdag d. 3. februar 2021 kl. 16.00 – Kron Chakra
Onsdag d. 4. marts 2021 kl. 16.00 – Aura
Onsdag d. 7. april 2021 kl. 16.00 – Organer
Onsdag d. 5. maj 2021 kl. 16.00
Onsdag d. 2. juni 2021 kl. 16.00
Juli sommer lukket

“Join And Choose Your Feminine Yoga Live”
TOST_YOGA_Kundalini_Yoga_Live

Inspirations ord til dig fra skønne kvinder, som er medlemmer af gruppen:

Sybille deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…
Hej Mette, jeg er vild med dine online programmer. Jeg føler, at du er i min stue og jeg kan med en tryllestav få dig til at dukke op lige når det passer mig. Det har også den fordel, at jeg kan følge med i det tempo min krop ønsker det. Det er skønt, at der ikke er nogle meget smidige, der kigger mig over skuldrene. Jeg følger med som jeg kan lige nu. Den 3. fordel er at jeg ikke spilder tid på transport. Alt i alt, det passer godt ind i mit liv lige nu. Mette, tak for din inspiration og engagement.

Tine V. deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…

Jeg er meget glad for Mette’s online yoga. Det passer perfekt i mit liv, da jeg har skiftende arbejdstider. Det passer derfor perfekt, at jeg selv kan vælge hvornår og hvor ofte. Det er betryggende at vide der altid ligger en meditation og en kriger og venter. Jeg synes også, det er rart, at hvis jeg er glad for en enkelt kriger serie, så kan jeg lave den igen og igen. Mette har så stort et nærvær, at det føles næsten som at have enetimer. Love it ! og har allerede meldt mig til en ny omgang.

Tine O. deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…
Online gong bad med Mette – er som at have sit eget helt personlige “afslapnings-” og “udrensnings-apotek” lige ved hånden i sin egen telefonen. Når man har behov for at få slappet grundigt af og renset godt ud i hele kroppen – kan man uden videre glædes ved lyden af Gongens smukke lydspil og lade vibrationerne udøve deres afslappende virkning på vargusnerven og kroppen i øvrigt. En herlig selv kærlig og smuk mulighed, man selv kan aktivere hvor og hvornår man har brug for det.