Membership Online Kundalini Yoga Womens Space

TOST YOGA ONLINE YOGA PORTAL
Et eksklusivt membership der giver dig ubegrænset adgang
til en privat lukket VIP Women´s Space gruppe på Facebook.

Start dit Personlige Yoga Ritual med en Yoga praksis, som
støtter dig på livets rejse. At byde Yoga, afspænding og
Meditation ind i dit liv, bringer dig sund livs glæde.

Mit Kreative Online Univers for kvinder med tema bestemte
trænings videoer, er både for nybegyndere og øvede.
Kvinde her tager du kærligt hånd om din krop, sind og sjæl!

Min Women´s Space VIP gruppe sætter fokus på at du tager kærligt
hånd om din private tid. Her, hvor du trækker stikket og finder et rum
i din travle hverdag og ånder dybt ind i dette trygge private online
fællesskab sammen med andre kvinder.

Inde på min Yoga Portal finder du et miks mellem;
Kundalini Inspired Yoga by Mette, Chakra programmer,
Bløde Yin øvelser og stræk, Kontor Yoga,
Gong Bad, Syngeskåle, Meditation, Mantra, Pranayam,
Strækøvelser, Podcast, Lyd Terapi fra Vandfald med mere.

Pris:
255 kr. for 3 måneder betales til MobilPay på 21731472.
Herefter anmoder du om medlemsskab i vores VIP gruppe
HER. Send en sms til mig og jeg lukker dig ind i gruppen.

“Join And Choose Your Feminine Yoga Live”
TOST_YOGA_Kundalini_Yoga_Live

Inspirations ord til dig fra skønne kvinder, som er eller har været
medlemmer af gruppen:

Sybille deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…
Hej Mette, jeg er vild med dine online programmer. Jeg føler, at du er i min stue og jeg kan med en tryllestav få dig til at dukke op lige når det passer mig. Det har også den fordel, at jeg kan følge med i det tempo min krop ønsker det. Det er skønt, at der ikke er nogle meget smidige, der kigger mig over skuldrene. Jeg følger med som jeg kan lige nu. Den 3. fordel er at jeg ikke spilder tid på transport. Alt i alt, det passer godt ind i mit liv lige nu. Mette, tak for din inspiration og engagement.

Tine V. deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…

Jeg er meget glad for Mette’s online yoga. Det passer perfekt i mit liv, da jeg har skiftende arbejdstider. Det passer derfor perfekt, at jeg selv kan vælge hvornår og hvor ofte. Det er betryggende at vide der altid ligger en meditation og en kriger og venter. Jeg synes også, det er rart, at hvis jeg er glad for en enkelt kriger serie, så kan jeg lave den igen og igen. Mette har så stort et nærvær, at det føles næsten som at have enetimer. Love it ! og har allerede meldt mig til en ny omgang.

Tine O. deler her sin Online Yoga oplevelse med dig…
Online gong bad med Mette – er som at have sit eget helt personlige “afslapnings-” og “udrensnings-apotek” lige ved hånden i sin egen telefonen. Når man har behov for at få slappet grundigt af og renset godt ud i hele kroppen – kan man uden videre glædes ved lyden af Gongens smukke lydspil og lade vibrationerne udøve deres afslappende virkning på vargusnerven og kroppen i øvrigt. En herlig selv kærlig og smuk mulighed, man selv kan aktivere hvor og hvornår man har brug for det.